Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, gest complet neașteptat! Ce surpriză a trăit Florin Dumitrescu: „Sărut mâna, maestre”

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este unul plin de surprize. Recent, Florin Dumitrescu a dezvăluit ce gest neașteptat a făcut Cătălin Scărlătescu, rivalul său din bucătărie.

Cătălin Scărlătescu, gest complet neașteptat! Ce surpriză a trăit Florin Dumitrescu: „Sărut mâna, maestre” Galerie
Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la „Chefi la cuțite”

În ediția 12 din sezonul 8 Chefi la cuțite” am avut parte de o bătălie culinară de zile mari. De data aceasta, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au primit de la Gina Pistol sarcina de a găti un preparat sweet and spicy, adică dulce-picant.

Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, gest neașteptat pentru Florin Dumitrescu

Tema nu a fost una ușoară, căci trei chefi au încercat să stea departe de bucătăria asiatică, caracterizată prin astfel de arome, pentru a putea prezenta farfurii ieșite din comun.

Cel care a făcut jurizarea la „Chefi la cuțite” a fost celebrul chef Nicolai Tand, care a degustat atent preparatele și a ajuns la concluzia că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de Florin Dumitrescu. Acesta a făcut un steak de foie gras și un mușchi de vită cu sos de piper verde, în care a adăugat prune uscate și afumate, pentru un plus de savoare și gust dulce-picant.

citește și: S-a dat primul cuțit de lemn la „Chefi la cuțite”! Cătălin Cazacu i-a lăsat mască pe jurați

Deocamdată, cele mai multe amulete sunt deținute de Cătălin Scărlătescu, urmat fiind apoi de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. În mod inevitabil, după douăsprezece bătălii culinare extrem de palpitante au apărut și tachinările, certurile și discuțiile în contradictoriu. Orgoliile sunt mari, la fel și dorința de-a câștiga cât mai multe amulete, ce vor fi folosite în luptele culinare pe echipe.

Cătălin Scărlătescu, gest complet neașteptat! Ce surpriză a trăit Florin Dumitrescu: „Sărut mâna, maestre”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Totuși, chiat dacă în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” se mai ciondănesc și se tachinează, în viața de zi cu zi cei doi sunt buni prieteni. Fanii de pe Instagram au descoperit recent gestul neașteptat făcut de Cătălin Scărlătescu pentru Florin Dumitrescu. Poza a făcut senzație și a adunat instant mai bine de treisprezece mii de aprecieri și numeroase comentarii.

citește și: Distracție de zile mari în culisele „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol au făcut senzație

„A venit @chef_catalin_scarlatescu de la peşte cu un crap de 7kg. Sărut mâna pentru captură, maestre! Asta este pentru ridicarea moralului, aşa să tot pierzi amulete!”, a scris Florin Dumitrescu, în dreptul selfie-ului făcut cu adversarul său de la „Chefi la cuțite”.

Vă reamintim că emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Faye Papa e senegalezul care i-a uimit pe jurații „Chefi la cuțite”! „În țara mea bărbații n-au voie în bucătărie”... Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x