Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, mesaj după Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite. Ce a publicat juratul pe Internet: „O finală muncită”

La scurt timp de la Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a transmis un mesaj pe rețetele sociale. Hai să vezi ce a publicat juratul pe Internet după ce finalista lui chef Sorin Bontea a câștigat competiția.

Colaj cu chef Cătălin Scărlătescu în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
La scurt timp de la Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu a transmis un mesaj pe rețetele sociale | Antena 1

Telespectatorii au urmărit cu nerăbdare Marea Finală a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 1 decembrie 2022. Aceștia au trăit alături de concurenți fiecare moment tensionat al competiției, dar și marea victorie.

Competiția a fost una strânsă între Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi. Cei trei finaliști au scos toate „armele” în lupta pentru marele premiul în valoare de 30.000 de euro, însă unul singur a reușit să ajungă la marele trofeu.

Emoțiile și presiunea s-au simțit la cote maxime în platoul emisiune atunci când banda a adus farfuria aurie cu numele câștigătorului pe ea. Surpriza cea mare a venit atunci când Gina Pistol a desemnat-o câștigătoare pe Florica Boboi.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2022. Oxi (Roxana Crudu), gestul la care nimeni nu se aștepta. Ce a scos-o din sărite pe Raluca Todea

La scurt timp de la Finala Chefi la cuțite 2022, cei trei jurați ai show-ului culinar au transmis câte un mesaj pe rețelele sociale. Cătălin Scărlătescu a publicat pe contul de Instagram o serie de imagini din Marea Finală alături de o descriere surprinzătoare.

Ce mesaj a transmis Cătălin Scărlătescu la scurt timp de la Finala sezonului 10 Chefi la cuțite

Finala sezonului 10 Chefi la cuțite a fost una plină de surprize și emoții pentru concurenți, public și jurați. La scurt timp de la desemnarea câștigătorului, Cătălin Scărlătescu a ținut neapărat să transmită un mesaj pe Internet.

Acesta a felicitat pe toată lumea, în mod special pe Adrian Stroe, concurentul care i-a reprezentat echipa în ultima etapă a competiției.

„O finală muncită. Farfurii care ne-au făcut mândri! Bravo, Adi! Bravo, tuturor! Felicitări câștigătorilor! Ne vedem în sezonul 11 :)”, a scris juratul show-ului culinar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea lui Cătălin Scărlătescu a generat mai bine de 4 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

Mai mult decât atât, chiar Sorin Bontea i-a lăsat un mesaj: „Mulțumesc, Cătălin!”.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2022. Ce starter au gătit finaliștii. Un detaliu le-a atras atenția degustătorilor: „Sper să nu se supere”

„Adi este câștigătorul pentru mulți dintre noi! Succes în tot ceea ce ți-ai propus să realizezi!👏”, „Felicitări chef Cătălin Scărlătescu pentru omul pe care l-ai avut în finală!”, „Uimită de Adrian, a dat dovada ca este cel mai bun, toate aplauzele!” sau „Sincer, îmi pare rău că nu a câștigat”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care au făcut competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care au fost adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Urmărește tot sezonului 10 Chefi la cuțite pe AntenaPlay.

Ce mesaj neașteptat a transmis Sorin Bontea, imediat după finala Chefi la cuțite! Imaginile la care fanii au reacționat ... Marea finală Chefi la cuțite a condus topul audiențelor cu 2,1 milioane de telespectatori. Florica Boboi a câștigat sezo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x