Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Ce planuri de viitor are Andrei Balazs, finalist "Chefi la cuțite": "Renunț la Londra de anul viitor, vreau să vin să gătesc în România"

 

Andrei este unul dintre cei doi finaliști pe care i-a avut chef Scărlătescu și echipa galbenă în finala sezonului 6 "Chefi la cuțite". Pasionat de bucătărie și dornic să fie mereu mai bun, Andrei pare tipul mereu calm, dar întotdeauna pus pe fapte mari. 

Andrei Balazs a plecat la Londra, unde a lucrat chiar și la restaurante cu stele Michelin. S-a decis să-și măsoare nivelul și să vină la "Chefi la cuțite" pentru a-și confirma talentul în bucătărie. 

Andrei a intrat în direct, prin Skype, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a povestit ce planuri de viitor are. Surpriză! "Trebuie să mai stau încă un an la Londra, dar vreau să gătesc în România", spune unul dintre eroii în tunică galbenă.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI