Antena Căutare

Ceartă între jurați, la „Chefi la cuțite”! Ce preparat a stârnit o adevărată controversă

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Ionuț Georgel Belei a pregătit un super desert, în speranța că va obține cuțitul de aur.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Însoțit de iubita sa, tânărul bucătar stabilit cu serviciul în Germania a dezvăluit care sunt dificultățile cu care se confruntă, având o relație la distanță și stând într-o altă țară. Acesta a mărturisit că, în funcție de rezultatul votului primit la „Chefi la cuțite”, cei doi vor alege să se mute împreună fie în România, fie în Germania.

Bucătarul a pregătit o spumă de nougat cu caramel sărat și fructe și a așteptat apoi cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur, la „Chefi la cuțite”! Cine este Ionuț Georgel Belei, bucătarul care a făcut spectacol

„Vreau să-i fac mândri pe părinții mei, să fie cu fruntea sus că nu i-am făcut de râs. Și sper să plec doar cu un cuțit: acela care e mai bun”, a dezvăluit tânărul, înainte de-a începe degustarea.

Ceartă între jurați, la „Chefi la cuțite”! Ce preparat a stârnit o adevărată controversă

Ce a gătit Ionuț Belei în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ce a gătit Ionuț Belei în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Farfuria nu numai că a avut un gust savuros, dar a impresionat și prin decorul inedit. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au gustat cu multă atenție și au avut și laude, dar și critici.

citește și: O japoneză a făcut show la „Chefi la cuțite! Hiroko Ogawa a alergat 420 de kilometri într-o săptămână, de la Sofia la București

Cei trei au început la un moment dat inclusive să se certe pe seama farfuriei, spre marea surprindere a concurentului, pentru care timpul parcă s-a dilatat!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ionuț Belei a făcut la „Chefi la cuțite” desertul de care depinde relația și viitorul său! Ce a gătit... Sorin Bontea a oferit cuțitul de aur, la „Chefi la cuțite”! Cine este Ionuț Georgel Belei, bucătarul care a făcut specta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x