Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Surpriza trăită de chefi, la degustare! Ce farfurie a iscat discuții aprinse între jurați

După cel de-al cincilea duel, jurații din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au degustat farfuriile concurenților și au cordat note. Totuși, jurizarea a fost presărată și cu surprize și discuții aprinse între chefi.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile după duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți în al cincilea duel de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a se întrece în rețete savuroase de steak.

Cu garnitură de piure, legume sau sosuri delicioase, cele trei preparate au fost apoi degustate de un juriu format din gimnaști.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile din al cincilea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Analizând atent gustul, aspectul, textura și combinația de ingrediente alese, fiecare a votat farfuria care i-a plăcut cel mai mult și banda de foc a ales cine câștigă proba și cine intră la duel.

Florin Dumitrescu a primit șapte din cele unsprezece puncte, fiind desemnat câștigător al celui de-al cincilea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Echipa verde a lui Sorin Bontea și cea albastră a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la un duel cu o temă surprinzătoare.

„Trebuie să faceți un dish care să se potrivească bine cu unul dintre cele trei soiuri ce se află pe masă”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

juratii chefi la cutite degustand la masa jurizarii

Jurații au avut parte de surprize la degustarea de după al cincilea battle de la „Chefi la cuțite”

Doradă cu piure de conopidă, sos, broccoli și morcovi (Elena Matei), rață cu piure de cartofi dulci și sos de fructe de pădure (Narcisa Birjaru), T-Bone cu sos de piper, sos aioli și cartof dulce picant (Francisco Garcia), risotto cu lămâie și file de doradă (Vincenzo Aiello), iată doar o parte dintre preparatele pe care le-au degustat Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, după cel de-al cincilea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

O farfurie care a reușit să îi impresioneze pe toți cei trei jurați a fost cea făcută de Nicoleta Pop din echipa mov, care a făcut linguini cu creveți și zucchini. O altă farfurie gustoasă și aspectuoasă a fost cea a lui Rikito Watanabe, japonezul care a mizat pe o rețetă doradă prăjită cu sos dashi.

La un moment dat, cei trei au degustat o farfurie pe care au considerat-o plictisitoare! Este vorba despre rețeta de T-Bone cu broccoli și parmezan pregătită de Mirela Negoiță din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Dorada cu sos de vin alb și ceapă, cu oiure de cartofi și spumă de vin alb pregătită de Victorina Matveev l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să scoată telefonul și să pozeze. Juratul „Chefi la cuțite” nu doar că a acordat maximul de puncta, dar a și zis că totul este spectaculos. O asemenea reacție este extrem de rară din partea liderului echipei mov.

„Pare cea mai frumoasă farfurie și cea mai gustoasă, mi se pare foarte inteligent făcută. Mă bucur că uite, sunt farfurii foarte mișto”, a fost de părere Sorin Bontea.

„Chiar e bună rău. Ca și textură, ca și culori, ca și gust…E o farfurie foarte complexă”, a mărturisit Florin Dumitrescu, după ce a degustat.

Tartarul de somon cu sos de trufe al lui Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, a fost lăudat și el. Chiar dacă au recunoscut cine a gătit, atât Sorin Bontea, cât și Florin Dumitrescu, au fost de părere că mâncarea merită un vot generos.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Al cincilea duel a adus o temă surpriză pentru concurenți. Ce trebuie să gătească... Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x