Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Al șaptelea battle a adus o temă neobișnuită, dar și un juriu pe măsură! Ce vedete vor degusta

Surpriză uriașă în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, căci Irina Fodor a pregătit o temă neobișnuită pentru cel de-al șaptelea duel.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce temă a pregătit pentru al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția trecută din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a pierdut un concurent extrem de valoros. La al șaselea battle, cele trei echipe s-au întrecut în rețete ce au avut la bază câte trei superalimente.

Astfel, liderul echipei albastre a ales avocado, ghimbir și cartof dulce, trei ingrediente cu care a ales să facă o rețetă delicioasă de tacos.

Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor pentru al șaptelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a folosit icrele de somon, sfecla și oul ca să facă sushi, în timp Cătălin Scărlătescu a făcut noodles cu cele trei superalimente alese de Florin Dumitrescu, adică bok choi, ciuperci shiitake și susan.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Florin Dumitrescu a mai folosit o amuletă! Ce lovitură i-a dat lui Sorin Bontea

Jurizarea făcută de specialiști în sănătate l-a desemnat pe Florin Dumitrescu învingător, semn că rețeta sa de tacos a fost cea mai bună dintre toate.

irina fodor la chefi la cutite

Irina Fodor i-a surprins pe toți cu tema celui de-al șaptelea duel

Acum, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce temă de gătit aduce al șaptelea battle.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Misiunea celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu este aceea de a pregăti rețete de fine dining, folosind fasole.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Sorin Bontea, schimbare uriașă de look. Colegii i-au zis că e Joker, după trei luni în Vas... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Florin Dumitrescu a mai folosit o amuletă! Ce lovitură i-a dat lui Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x