Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Al șaptelea battle a adus o temă neobișnuită, dar și un juriu pe măsură! Ce vedete vor degusta

Surpriză uriașă în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, căci Irina Fodor a pregătit o temă neobișnuită pentru cel de-al șaptelea duel.

Irina Fodor a anunțat ce temă a pregătit pentru al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Antena 1

În ediția trecută din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea a pierdut un concurent extrem de valoros. La al șaselea battle, cele trei echipe s-au întrecut în rețete ce au avut la bază câte trei superalimente.

Astfel, liderul echipei albastre a ales avocado, ghimbir și cartof dulce, trei ingrediente cu care a ales să facă o rețetă delicioasă de tacos.

Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor pentru al șaptelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a folosit icrele de somon, sfecla și oul ca să facă sushi, în timp Cătălin Scărlătescu a făcut noodles cu cele trei superalimente alese de Florin Dumitrescu, adică bok choi, ciuperci shiitake și susan.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Florin Dumitrescu a mai folosit o amuletă! Ce lovitură i-a dat lui Sorin Bontea

Jurizarea făcută de specialiști în sănătate l-a desemnat pe Florin Dumitrescu învingător, semn că rețeta sa de tacos a fost cea mai bună dintre toate.

irina fodor la chefi la cutite

Irina Fodor i-a surprins pe toți cu tema celui de-al șaptelea duel

Acum, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce temă de gătit aduce al șaptelea battle.

„Astăzi trebuie să ne distrăm. Nu avem concursuri. Nu vă pun să alegeți nimic pentru nimeni, ci doar pentru echipa voastră. Și spun că o să ne distrăm pentru că astăzi o să îi avem alături pe Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu. Toți sunt actori de stand up comedy”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.

Misiunea celor trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu este aceea de a pregăti rețete de fine dining, folosind fasole.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri