Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Florin Dumitrescu a mai folosit o amuletă! Ce lovitură i-a dat lui Sorin Bontea

Florin Dumitrescu a ales să folosească o altă amuletă puternică, înainte de al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu, juratul emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Concurenții au fost uimiți când au auzit ce amuletă a ales să folosească Florin Dumitrescu | Antena 1

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit aduce al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Una dintre surprizele acestei ediții a fost atunci când liderul echipei verzi și-a făcut apariția cu un look de „Joker după trei luni în Vaslui”.

Ce amuletă puternică a folosit Florin Dumitrescu împotriva lui Sorin Bontea, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Totuși, glumele și zâmbetele au dispărut rapid atunci când Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat că, în decurs de șaizeci de minute, cele trei echipe trebuie să pregătească rețete de fine dining folosind fasolea.

De data aceasta, degustarea urmează să fie făcută de Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu, actori celebri de stand up comedy din România.

În timp ce toată lumea începea să se gândească la ce rețete ar putea pregăti, Florin Dumitrescu a apăsat butonul roșu și a anunțat ce amuletă puternică are de gând să folosească!

Florin Dumitrescu a anuntat ce amuleta foloseste

Florin Dumitrescu a folosit o super amuletă

Concurenților nu le-a venit să creadă atunci când au auzit alarma și au văzut că urmează să fie făcută o nouă mutare importantă pe tabla de șah din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Poți reduce cu zece minute timpul de gătit al unei echipe, pe care trebuie să o anunți la începutul probei”, a fost vestea complet neașteptată dată de Florin Dumitrescu, spre marea uluire a tuturor.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Al șaptelea battle a adus o temă neobișnuită, dar și un juriu pe măsură! Ce vedete vor deg... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Victorina Matveev a izbucnit în lacrimi. Ce a dezvăluit concurenta tuturor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x