Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Verdictul la care nimeni nu se aștepta! Ce echipă a câștigat al șaptelea battle cu un scor uriaș

Surpriză uriașă în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, atunci când banda a anunțat cine a câștigat al șaptelea battle.

catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite Galerie
Banda de foc a anunțat ce echipă a câștigat cel de-al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Emoțiile au fost mari și concurenții au primit o temă surprinzătoare în cel de-al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

De data aceasta, frumoasa Irina Fodor nu a mai impus vreo probă de îndemânare. Însă, bucuria concurenților a fost înlocuită rapid de îngrijorare atunci când s-a aflat tema de gătit.

Ce echipă a câștigat al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

În ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au primit misiunea de-a prezenta rețete de fine dining, pe bază de fasole.

Echipa verde a lui Sorin Bontea a ales să facă o rețetă de chili con carne, în timp ce echipa albastră a făcut „avioane în farfurie”, pregătind o rețetă a cuprins chips de varză murată, piure de varză murată, fasole bătută, totul lângă un piept de porc cu ketchup de castraveți murați. Cătălin Scărlătescu și echipa sa mov au ales să facă chifteluțe cu carne sau cu fasole, falafel și fasole bătută.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Victorina Matveev a izbucnit în lacrimi. Ce a dezvăluit concurenta tuturor

De data aceasta, degustarea a fost făcută de celebri actori de stand up comedy din România.

Echipa verde a lui Sorin Bontea, așteptând verdictul

Echipa verde a lui Sorin Bontea, așteptând verdictul

Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu sunt comedianții care au savurat din plin cele trei farfurii pregătite de echipa verde, cea albastră și cea mov. Totuși, la final, aceștia au votat ce preparat i-a impresionat cel mai mult.

Fiecare duel aduce riscul unei eliminări, așa că și emoțiile sunt pe măsură. Surpriza a fost însă uriașă atunci când banda a început să meargă, aducând voturile juraților din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Echipa verde a primit zece din cele unsprezece voturi posibile.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Comedianții s-au distrat și au făcut glume la degustare. Ce au găsit chefii în farfurii... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Al șaptelea duel i-a speriat pe concurenți. Ce temă de gătit a anunțat Irina Fodor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x