Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Chefii au ajuns în bootcamp! Gina Pistol, detaliu neașteptat despre sezonul următor

În ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari, chiar înainte de bootcamp!

Gina PIstol în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9 Galerie
Gina Pistol a pregătit o surpriză de zile mari pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu | Antena 1

După zeci de ediții savuroase în care am putut urmări degustările pe nevăzute și am putut descoperi sute de concurenți cu povești de viață surprinzătoare, iată că a venit momentul ca cei trei titani ai bucătăriei să dea startul unei noi etape, în cadrul îndrăgitei competiții culinare.

Înainte însă de-a se reîntâlni cu acei concurenți care au reușit să ajungă mai departe, în bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost anunțați că trebuie să treacă pe la „pending room”, adică să stea în încăperea întunecoasă, de dinaintea ușilor ce dau în platou, precum concurenții care așteaptă cu sufletul la gură degustarea și jurizarea.

Gina Pistol a dat primele detalii despre sezonul 10 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Luați prin surprindere de faptul că au ajuns în camera de așteptare, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au început să aibă stări și trăiri complet neașteptate.

„E o chestie atipică bootcampul ăsta. Mamă, și dacă stai și câteva minute pe aici devine nașpa”, a mărturisit Sorin Bontea, analizând extrem de atent locul în care se află.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

„Ce căutăm noi aici? Acum stau și realizez ce se întâmplă în sufletul, în inima și în creierul fiecărui concurent. E puțin ciudat, dar nu mi se pare nasol”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu in camera de asteptare de la chefi la cutite

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au trăit emoții speciale

„Ți-o ia inima razna efectiv, e foarte interesant”, a mai adăugat Florin Dumitrescu, fascinat de ceea ce se întâmplă în jurul său.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut

Apoi, după ce au experimentat din plin emoțiile pe care le trăiesc concurenții, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat în platoul „Chefi la cuțite” și au fost întâmpinați de frumoasa Gina Pistol, care a venit cu vești importante despre ceea ce urmează să se întâmple în competiție!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi ce alte surprize a mai pregătit Gina Pistol!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bootcamp-ul sezonului 9 ”Chefi la cuțite” dă startul competiției... Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Premieră pentru chefi! Cum au fost obligați să își aleagă concurenții din bootcamp...
Video Chefi la cuțite | Sezonul 12, 4 octombrie 2023. A treia eliminare consecutivă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu Chefi la cuțite | Sezonul 12, 4 octombrie 2023. A treia eliminare consecutivă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu Miercuri, 04.10.2023, 23:23
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Răzvan Mincă din echipa turcoaz a fost eliminat. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Răzvan Mincă din echipa turcoaz a fost eliminat. Ce reacție a avut Cătălin Scărlătescu

Răzvan Mincă din echipa turcoaz fost eliminat în ediția 21 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 4 octombrie 2023. Chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut încă un concurent. Farfuria tânărului a obținut cel mai mic punctaj.

Miercuri, 04.10.2023, 23:59
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce concurent a luat cel mai mare punctaj la duel. Cine i-a surprins pe chefi

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce concurent a luat cel mai mare punctaj la duel. Cine i-a surprins pe chefi

În ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, după un duel dificil, chefii au avut parte de o surpriză de proporții la eliminare, atunci când au descoperit cine a luat cel mai mare punctaj.

Miercuri, 04.10.2023, 23:51
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat cel de-al șaselea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Ce echipă a câștigat cel de-al șaselea battle. Ce verdict neașteptat a adus banda

Banda a adus verdictul pentru cel de-al șaselea battle, din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Descoperă cine a avut cea mai bună farfurie în ediția din 4 octombrie 2023.

Miercuri, 04.10.2023, 22:28
Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a zis

Chefi la cuțite, 4 octombrie 2023. Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle. Ce a zis

Cătălin Scărlătescu s-a enervat pe Cosmin Berki în timpul celui de-al șaselea battle, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12.

Miercuri, 04.10.2023, 21:45
x