Antena Căutare

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Prima probă din bootcamp i-a dat pe spate pe concurenți! Ce trebuie să gătească

În prima probă de gătit din bootcampul sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au primit o temă de gătit ce i-a luat prin surprindere.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, alaturi de gina pistol, in prima proba de bootcamp, in bucatarie Galerie
După ce au selectat 75 de concurenți, cei trei chefi au intrat în bucătăria „Chefi la cuțite” și au anunțat prima probă de gătit | Antena 1

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a dezvăluit faptul că, din 170 de persoane ajunse în bootcamp, doar 75 au fost selectate pentru a reveni în bucătărie, la gătit. Practic, aceasta a fost, de fapt, prima selecție făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Organizați în serii de câte 15 persoane, cei aleși vor primi o primă probă de gătit, la finalul căreia se va lăsa cu eliminări masive!

Prima probă de bootcamp de la „Chefi la cuțite” a adus o probă de gătit inedită

„Sunt foarte curios cum vor trata și cum vor găti prima probă. Este foarte important, fiindcă după prima probă vor mai pleca, se vor înjumătăți. Așa că...Ochii mari! Lupa pe voi!”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, extrem de nerăbdător să descopere cine are potențial culinar.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut

„Sunteți carne de tun, simpaticilor. Suntețj primii. Au fost 170 de oameni ccare au trecut din preselecții, au fost 350 de oameni care au ajuns în fața chefilor și mii de oameni la preselecțiile din țară. Și ați rămas 75 din această etapă a concursului. Este un sezon care se desfășoară într-o perioadă grea. După cum ați văzut, o probă din această fază a concursului a dispărut. Nu am putut să adunăm 170 de persoane la un loc, nu avem voie. Ceea ce s-a întâmplat a fost că chefii s-au uitat din nou la prestația voastră din timpul preselecției sau și-ai amintit de farfuriile voastre și astfel ați ajuns aici. Vă felicit, dragii mei. Astăzi sunteți 75, mâine veți rămâne 45. După aceste două zile, chefii își vor alege echipele. Vă urez succes, dragilor”, a anunțat frumoasa Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu si gina pistol in bucataria chefi la cutite

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au ales o temă specială pentru bootcamp

Așa cum era de așteptat, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce au de gătit în prima probă din bootcamp, dar și cum se vor face selecțiile pentru echipele din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021.Gina Pistol, detaliu neașteptat despre sezonul următor

„Am mai spus asta, dar vă explic din nou. Noi nu ne alegem echipele doar din bucătari. Faptul că sunteți aici nu înseamnă că noi v-am dat o șansă, ci că voi o meritați. Ne facem echipe din oameni care ne plac și care au viteză la curățat. Poate am nevoie de oameni foarte pasionați, chiar dacă nu sunt foarte talentați”, a explicat Sorin Bontea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Depinde și de gustul vostru, și de talentul vostru, și de tehnica voastră, dar cel mai tare depinde de dispoziția noastră”, a completat Cătălin Scărlătescu, la final.

Apoi, frumoasa Gina Pistol a anunțat faptul că chefii s-au gândit destul de mult și au decis ca, la prima probă de gătit din bootcamp, concurenții să pregătească rețete de sandviș.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

Și, judecând după faptul că un sandviș poate să fie rece sau cald, cu carne sau fără, simplu sau complicat, putem spune că prima probă din bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” este una destul de dificilă. Ca să pregătească totul, concurenții au la dispoziție doar 30 de minute!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi totul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Premieră pentru chefi! Cum au fost obligați să își aleagă concurenții din bootcamp... Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Prima degustare din bootcamp i-a adus lui Cătălin Scărlătescu o confruntare uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x