Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

În ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dezvăluit care sunt concurenții care au impresionat, în prima probă de bootcamp!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au selectat 75 de concurenți pentru prima probă de bootcamp

Antena 1

De data aceasta, o primă serie de 15 concurenți din cei 75 selectați în prima etapă din bootcamp au intrat în bucătărie și au primit misiunea de-a găti rețete cât mai gustoase de sandvișuri.

Ce concurenți au impresionat în prima probă de bootcamp, din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când jurații „Chefi la cuțite” au anunțat o regulă nouă, cu totul și cu totul neașteptată.

„Din cauza acestui virus am mai schimbat și noi puțin regulile de joc, trebuie să ne protejăm. Am hotărât ca, în cazul în care unul dintre concurenți se îmbolnăvește, oricare dintre cei 75 pe care i-am chemat astăzi, poate fi chemat în locul altui concurent”, a fost vestea complet neașteptată pe care a dat-o Sorin Bontea, la finalul probei de gătit pentru prima serie din bootcampul „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut

Prima concurentă care a reușit să impresioneze și să meargă mai departe în următoarea etapa dihn bootcampul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Narcisa Birjaru. Tânăra a reușit să îi impresioneze pe jurați cu un sandviș cu ceafă de porc, pe cât de simplu, pe atât de gustos.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu în bucataria chefi la cutite

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au degustat numeroase farfurii

Apoi, a doua concurentă care a primit vestea cea mare a fost Valentina Ioniță! Surpriza a fost mare atunci când am putut afla că Pavel Gherghe, concurentul care a refuzat cuțitul de aur, a fost eliminat din competiție!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi ce concurenți au impresionat și cine a dezamăgit în această probă de gătit din bootcamp.

După alte 30 de minute de gătit pentru alți 15 concurenți din cei 75 aleși în selecția de la începutul probei de bootcamp, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au făcut apariția în bucătărie ca să anunțe care sunt următorii concurenți care au reușit să demonstreze că merită să meargă mai departe, în următoarea etapă.

„Unii dintre voi vor pleca acasă, în timp ce alții vor reveni mâine. Complicat să judecăm după un sandviș”, au anunțat cei trei chefi, care i-au „fiert” pe cei 15 concurenți din plin. Prima care a primit vestea că merge mai departe a fost Cristina Mălai, urmată apoi de Ciprian Antone.

După un scurt moment în care a fost „taxată” pentru emoțiile avute, deși are o experiență de invidiat ca bucătar, Mirela Negoiță a fost anunțată că merge mai departe, în următoarea probă de bootcamp.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Chefii au ajuns în bootcamp! Gina Pistol, detaliu neașteptat despre sezonul următor

La finalul unei alte jumătăți de oră, în care seria a treia formată din 15 concurenți a încercat să pregătească rețete cât mai gustoase de sandvișuri. a urmat verdictul.

Prima care a primit vestea că merge mai departe, în etapa a doua din bootcampul „Chefi la cuțite”, a fost chiar Victorina Matveev, deși farfuria ei a primit ceva critici pentru faptul că a fost „prea împodobită” cu elemente. După ce a fost „friptă” la greu cu o doză generoasă de tensiune și emoții, Marcu Luminița a aflat că a pregătit unul dintre cele mai gustoase sandvișuri din această etapă.

Florin Revesz a crezut pentru o secundă că nu va merge mai departe, dar iată că s-a înșelat.

Unii concurenți au ales să pregătească rețeta lor oreferată de sandviș cu pui, în timp ce alții au pus ochii pe lipiile arăbești, bune pentru shaorma. Unii concurenți și-au încercat norocul cu o variantă inedita de burger, dar am putut descoperi și o variantă de rețetă de sandviș fără pâine.

Cele treizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid, spre marea surprindere a concurenților. Dacă inițial aceștia s-au bucurat că au parte

„Băi, îmi e drag de acest concurent de nu ma pot”, a fost reacția savuroasă a lui Cătălin Scărlătescu, atunci când a dat cu ochii de Rikito Watanabe.

Alexandrina Stoenescu a părut că nu se descurcă excelent la această probă. Surpriza a fost mare atunci când chefii au descoperit rețeta de burger cu ou, ceapă și usturoi pregătită de Mariana Vermeșan. Am putut descoperi și cum se face o ciabatta gustoasă, făcută de Enzo di Vita.

O rețetă care i-a surprins din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a fost „magia” făcută în farfurie de Roxana Nechifor!

„Asta e magie, jur. Când am văzut o felie de pâină tăiată, pusă între alte felii de pâine. Când am văzut pâinea aia faalsă m-am gândit la un moment de iluzionism, era un ou ascuns perfect”, a fost reacția savuroasă a lui Florin Dumitrescu.

După ultima serie concurenți care au gătit în prima probă de bootcamp din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Am fost mult mai exigenți la începutul zilei. Am obosit și ne-am și săturat de sandvișuri”, a anunțat Florin Dumitrescu, imediat după ce Sorin Bontea a anunțat că mai sunt multe locuri disponibile. „Sunteți 14 și veți rămâne cu noi mâine 11”, a explicat Cătălin Scărlătescu.

Dintre toți cei rămași în această după de concurenți ne-am despărțit de Horia Boteanu, Michelle M și de Claudiu Berchea.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri