Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Sandvișul fără pâine i-a uimit pe chefi! Ce rețete au făcut senzație în bootcamp

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au revenit în bucătărie pentru a degusta rețetele de saandviș pregătite de concurenții din prima etapă de bootcamp din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Zeci de concurenți au pregătit rețete surprinzătoare de sandviș, în prima probă de bootcamp de la „Chefi la cuțite”

Antena 1

Unii concurenți au ales să pregătească rețeta lor oreferată de sandviș cu pui, în timp ce alții au pus ochii pe lipiile arăbești, bune pentru shaorma. Unii aspiranți la un loc în echipele de la „Chefi la cuțite” și-au încercat norocul cu o variantă inedită de burger, dar am putut descoperi și o rețetă de sandviș fără pâine!

Ce rețete de sandviș au impresionat jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, în prima probă de bootcamp din sezonul 9

Cele treizeci de minute alocate gătitului s-au scurs rapid, spre marea surprindere a concurenților. Dacă inițial aceștia s-au bucurat că au parte de o probă ușoară, iată totuși că emoțiile și-au spus cuvântul și au transformat totul într-o misiune dificilă.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Cătălin Scărlătescu, tentat de farfuria uneia dintre concurente! Ce mărturisire i-a făcut

Janna The Mom a fost „taxată” de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pentru faptul că a făcut salată de pui servită cu felii de pâine, nerespectând astfel tema de sandviș.

Rikito Watanabe a ales să pregătească o rețetă de sandviș cu somon afumat, făcut în stil european, adică pâinea a fost înlocuită cu niște croissante, lucru ce a fost din plin apreciat de chefi.

„Băi, îmi e drag de acest concurent de nu ma pot”, a fost reacția savuroasă a lui Cătălin Scărlătescu, atunci când a dat cu ochii de Rikito Watanabe.

Jenna the Mom și Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”

Jenna the Mom și Rikito Watanabe la „Chefi la cuțite”

Alexandrina Stoenescu a părut că nu se descurcă excelent la această probă. Surpriza a fost mare atunci când chefii au descoperit rețeta de burger cu ou, ceapă și usturoi pregătită de Mariana Vermeșan. Am putut descoperi și cum se face o ciabatta gustoasă, făcută de Enzo di Vita.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

O rețetă care i-a surprins din plin pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a fost „magia” făcută în farfurie de Roxana Nechifor!

„Asta e magie, jur. Când am văzut o felie de pâină tăiată, pusă între alte felii de pâine. Când am văzut pâinea aia falsă m-am gândit la un moment de iluzionism, era un ou ascuns perfect”, a fost reacția savuroasă a lui Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 28 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să vezi ce alte rețete au mai impresionat jurații, în prima probă din bootcamp.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe www.a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri