Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Raul Vasiloni a venit gata să facă show, dar chefii l-au dezarmat imediat! Ce s-a întâmplat

În ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să-l cunoaștem pe Raul Vasiloni, un tânăr antreprenor din Hunedoara, dornic să demonstreze că se pricepe de minune la gătit.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, concurentul a ales să pregătească o delicioasă rețetă de file de calcan cu sos de cartofi și sos de martini cu reducție de suc de portocale cu rozmarin.

În timp ce a gătit preparatul care s-a dovedit a fi unul cu totul și cu totul specia, tânărul a explicat cum a început pasiunea sa pentru gătit și cine este bucătar care l-a inspirat și care l-a motivat să își dorească să ajungă la un nivel de profesionist într-un timp cât mai scurt.

Raul Vasiloni a venit pregătit să ajungă în echipe, dar chefii i-au dat emoții în ediția 25 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Tania Popa a făcut spectacol cu rețeta aleasă! Cătălin Scărlătescu a analizat totul cu lupa

Explicând pas cu pas rețeta de file de calcan, prezentată în stil fine dining, concurentul a dezvăluit faptul că, dacă totul va ieși așa cum își va dori, atunci mai mult ca sigur va ajunge direct într-una dintre cele trei echipe conduse de pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

După ce a terminat de gătit, tânărul a așteptat nerăbdător degustarea făcută de cei trei jurați. Aceștia au analizat extrem de atent fiecare element din farfurie. Aceștia au fost de părere că au de-a face cu un bucătar, chiar dacă în farfurie au fost observate și anumite greșeli.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Gabriela Cristoiu e „gospodiva” care a primit o propunere neașteptată de la Cătălin Scărlătescu

Apoi, ușile s-au deschis și în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția Raul Vasiloni. După 12 ani în care a fost vopsitor auto, acesta și-a descoperit pasiunea pentru gătit. Tânărul a fost descusut din plin de cei trei jurați și, la final, aceștia au dezvăluit verdictul: cu trei cuțite, bucătarul a primit șansa de-a merge mai departe, în bootcampul sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 25 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Ce bonus suprem aduce amuleta 25! Tema de gătit i-a surprins din plin pe chefi... Chefi la cuțite, 25 aprilie 2021. Cine a primit amuleta 25, ce aduce un bonus suprem! Ce a pățit câștigătorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x