Căutare Live

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cine a câștigat amuleta „bombă”, ultima din acest sezon! Marco Favini a dat un verdict surpriză

În ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Marco Favino a degustat preparatele chefilor și a anunțat cine primește ultima amuletă!

Marco Favini a degustat farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Antena 1

Ultima amuletă din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o probă deosebită și un avantaj cu totul și cu totul special!

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a scos la iveală o bilă neagră. Încă de când au văzut-o, chefii și-au dat seama că „bomba” aduce un avantaj puternic.

Cine a câștigat amuleta 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Pentru cei care nu știu, aceasta este a doua „bombă” din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Sfera conține practic o amuletă ce va rămâne secretă până la momentul în care se va decide deschiderea ei, după audiții sau chiar după bootcamp.

Cei trei chefi au primit misiunea de-a pregăti un preparat cât mai lejer, precum un antreu, numai bun de-a fi servit la o cină romantică, alături de un pahar de vin.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cocuța și Bogdan Boantă au făcut show în bucătărie! Ce surpriză au pregătit chefilor

De data aceasta, degustarea a fost făcută de Marco Favino, un bucătar chef din Italia venit pentru prima dată la „Chefi la cuțite”, așa că misiunea celor trei nu a fost una deloc una ușoară.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu in bucataria chefi la cutite

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut pentru amuleta 27

Cătălin Scărlătescu a ales să facă o rețetă pe bază de calcan gătit la abur, cu ienupăr și cardamon, sos de vin alb, piure de mazăre , piure de morcov, orez copt și salată de calcan cu chipsuri de sfeclă roșie. Sorin Bontea a decis să pregătească un torchon de foie gras cu dulceață de ceapă roșie, în timp Florin Dumitrescu a mizat pe o porție de creveți în stil italian cu crostini.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Mataz Alzarau e refugiatul sirian cu o viață de film! Prin ce a trecut ca să ajungă în România

Marco Favino a dezvăluit faptul că farfuriile au fost foarte bine gândite și executate cu o atenție specială la detalii. La final, bucătarul și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat care a fost farfuria care l-a impresionat cel mai mult. Surpriza a fost mare atunci când acesta a anunțat că amuleta „bombă”, ultima din acest sezon, merge la Florin Dumitrescu!

Practic, acesta deține în prezent unsprezece amulete, fiind lider în clasamentul avantajelor din sezonul 9 „Chefi la cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „[email protected]țite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „[email protected]țite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Robert Daniel Oană i-a lăsat mască pe jurați! Ce a făcut concurentul... Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Mataz Alzarau e refugiatul sirian cu o viață de film! Prin ce a trecut ca să ajungă în...
Ultimele știri
x