Antena Căutare

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Ultima amuletă din sezon aduce o surpriză uriașă! Chefii s-au speriat când au văzut „bomba”

În ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, frumoasa Gina Pistol a anunțat ce avantjaa puternic aduce ultima amuletă!

Florin Dumitrescu și Gina Pistol in bucataria Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Gina Pistol a pus la bătaie amuleta 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu S-au întâlnit din nou în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și au așteptat plini de nerăbdare să descopere ce bonus aduce amuleta 27, ultima din acest sezon.

După zeci de confruntări palpitante, în care fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun, cei trei titani ai bucătăriei sunt gata să scoată așii din mânecă, pentru a câștiga ultimul avantaj pus la bătaie de frumoasa lor colegă de platou, Gina Pistol.

Ce bonus aduce ultima amuletă, în ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Vă reamintim că orice amuletă este extrem de prețioasă pentru că poate schimba radical deznodământul unei probe de gătit pe echipe sau chiar soarta unui concurent.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Marius Sînzieanu lucrează la penitenciar și i-a emoționat pe jurați cu drama trăită

„Într-un fel mă bucur foarte tare că e ultima amuletă. Nu mai pot, nu mai am energie, te chinui de fiecare dată să faci combinații noi, farfurii noi, să te ții de temă. Și la un moment dat o iei razna, apare oboseala, e un război psihologic. Să sperăm că închidem apoteotic, oricum am supremația pe amulete, dețin cele mai multe, adică zece”, a mărturisit Florin Dumitrescu, extrem de sincer.

Florin Dumitrescu și Gina Pistol în bucătăria „Chefi la cuțite”

Gina Pistol a adus o amuletă „bombă” în ediția 27 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când Gina Pistol a scos la iveală o bilă neagră. Încă de când au văzut-o, chefii și-au dat seama că „bomba” aduce un avantaj puternic. Pentru cei care nu știu, aceasta este a doua „bombă” din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Sfera conține o amuletă ce va rămâne secretă până la momentul în care se va decide deschiderea ei, după audiții sau chiar după bootcamp.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cocuța și Bogdan Boantă au făcut show în bucătărie! Ce surpriză au pregătit chefilor

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să pregătească un preparat ușor, care să meargă de minune alături de un pahar de vin. Practic, cei trei pot pregăti un antreu lejer, numai bun de servit la o cină romantică.

Degustarea va fi făcută de Marco Favino, un bucătar chef din Italia venit pentru prima dată la „Chefi la cuțite”, așa că misiunea celor trei nu va fi deloc una ușoară!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Cristian Farkas Ulise a stârnit o controversă la masa chefilor! „Sunteți serioși?”... Chefi la cuțite, 27 aprilie 2021. Marius Sînzieanu lucrează la penitenciar și i-a emoționat pe jurați cu drama trăită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x