Antena Căutare

Chefi la cuțite. Battle 1. Scărlătescu, scos din minți de colegii chefi Bontea și Dumitrescu: Așa gătiți voi?

Toate cele trei echipe ce au intra în primul battle din sezonul Chefi la cuțite dedicat familiilor sunt unite de aceeași pasiune, gastronomia, și fiecare dintre acestea se poate lăuda cu experiență în domeniu, mai ales că toți concurenții gătesc cot la cot cu chefii.

Toate cele trei echipe ce au intra în primul battle din sezonul Chefi la cuțite dedicat familiilor sunt unite de aceeași pasiune, gastronomia, și fiecare dintre acestea se poate lăuda cu experiență în domeniu, mai ales că toți concurenții gătesc cot la cot cu chefii.

Tema primei probe, picnicul, le-a dat ceva bătăi de cap echipelor mov și galbenă, spre disperarea lui Scărlătescu, conducătorul echipei roșii.

Cătălin Scărlătescu vrea ca Sorin Bontea și Florin Dumitrescu să fie penalizați pentru că au întârziat foarte mult la gătirea preparatului lor, iar el a terminat în timpul alocat de Gina Pistol.

"Ați întârziat 20 de minute cu preparatul, eu am terminat la timp!", se revoltă chef Cătălin.

Chefi la cuțite. Battle 1. Picnicul în familie, prima probă din acest sezon. Chefii gătesc cot la cot cu concurenții... Chefi la cuțite. Familia Observator jurizează farfuriile gătite de chefi alături de cele trei familii, în primul battle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x