Antena Căutare

Doamna Bița are o tristețe mare în ochi, dar râsul ei e molipsitor! Și-a pierdut fiica de 16 ani: "Pentru mine fetiţa mea încă trăieşte. Îi fac ziua"

Biţă Dobirca are 51 de ani, este casnică și vine din Focşani. Se pricepe de minune la mâncare tradițională românească și, desigur, gătește în stil moldovenesc. 

Chefi la cutite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Biţă Dobirca are 51 de ani, este casnică și vine din Focşani. Se pricepe de minune la mâncare tradițională românească și, desigur, gătește în stil moldovenesc. Și râde! Nu se oprește din râs!

Chefi la cutite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Doamna Bița, însă, are o poveste de viață tragică, în ciuda zâmbetului larg pe care l-a afișat în fața chefilor. Râde fără oprire, i-a făcut pe chefi să nu se mai poată opri din hlizit și pare să fie molipsitoare. Cine ar crede că a pierdut o fiică?

"Pentru mine fetiţa mea încă trăieşte", spune concurenta, cu același zâmbet pe buze.

Chefi la cutite. Ediția 7, 30 septembrie 2019. Concurenta a gătit chifteluţe cu sos și a mărturisit că-l adoră pe Scărlătescu. "Atunci când am ajuns aici, primul pe care l-am văzut a fost Scărlătescu. Sunt fericită, pentru mine e o bucurie că sunt aici", mai spune doamna Bița.

În ce echipă ar vrea să meargă? Păi nu e clar?! Mai ales că, deși nu i-a dat cuțit inițial, Scărlătescu a folosit un avantaj pentru doamna Bița.

Student cu vise mari! Mihai Ionescu ar face totul pentru o finală "Chefi la cuţite": "Prin fafuria pe car... Robert Andronic, copia fidelă a lui chef Dumitrescu! Verdictul chefilor l-a făcut să scape o mică înjurătură: "Băga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x