Antena Căutare

Mulți chemați, puțini aleși după proba de Bootcamp! “Chefi la cuțite”, lider de audiență în mediul comercial și urban

Emisiunea “Chefi la cuțite” a fost marți seara lider de audiență la nivelul publicului din mediul commercial și urban. Ultimele probe de Bootcamp și formarea echipelor finale ale chefilor au adunat în fața micilor ecrane 2.053.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.14.

Emisiunea “Chefi la cuțite” a fost marți seara lider de audiență la nivelul publicului din mediul commercial și urban. Ultimele probe de Bootcamp și formarea echipelor finale ale chefilor au adunat în fața micilor ecrane 2.053.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.14.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării emisiunii (19.59-23.06) o audiență medie de 11,4 puncte de rating și o cotă de piață de 28,3%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 10,3 puncte de rating și o cotă de piață de 25,4 %. Și la orașe, cea mai iubită emisiune culinară a condus cu o medie de 9.5 puncte de rating și 19,9 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 9.3 puncte de rating și 19,4 % cota de piață.

Ediția de aseară a emisiunii ,,Chefi la cuțite” a avut un meniu complet, în care surprizele au făcut deliciul telespectatorilor. Aceștia au fost în exclusivitate martorii ,,căsătoriei” dintre Gina Pistol și chef Scărlătescu, ce în începutul celei de-a doua probe de Bootcamp a fost luat prin surprindere de propria nuntă. Tot aseară, adrenalina, emoțiile și suspansul au fost ingredientele de bază ale provocărilor de anul acesta, menite să testeze abilitățile concurenților rămași în cursă. După proba grătarului și a salatei, proba pastei aperitiv și a desertului făcut la rece au fost decisive în alegerea juraților. Concurenții au încercat să se adapteze emoțiilor, însă condițiile de presiune i-au făcut pe unii dintre ei să se piardă în fața provocărilor culinare. Dacă în prima probă de Bootcamp intrau 117 concurenți, la cea de-a treia probă au fost prezenți doar 44 dintre aceștia, ce au luptat mai aprig ca oricând pentru un loc din cele 18 existente în echipele finale ale chefilor.

Finalul emisiei ,,Chefi la cuțite” a dezvăluit echipele finale și culorile fiecăreia. Chef Scărlătescu luptă anul acesta cu aceeași culoarea mov, chef Dumitrescu mizează că portocaliul îi va aduce noroc, iar chef Bontea crede că verdele este nuanța ce atrage câștigul. Concurenții au trecut prin toate stările în așteptarea deciziilor celor trei jurați, iar cei mai norocoși și talentați dintre ei au obținut o tunică și încrederea unui chef ce le va fi mentor într-o experiență culinară de neuitat. Cu echipele de mai jos ne reîntâlnim săptămâna viitoare pe Antena 1, luni și marți, de la 20:00, când se va da startul unei lupte ,,la cuțite” în etapele de confruntări.

  • Chef Sorin Bontea
  1. Ionuț Chirițoiu- are 25 de ani și este din București

Ionuț Chirițoiu este bucătar și tratează experiența „Chefi la cuțite” ca o provocare din care are ce învăța. Mărturisește că bucătăria l-a salvat și este locul unde își găsește liniștea. Și-a dorit să ajungă în echipa lui chef Bontea încă din jurizarea pe nevăzute, iar acum dorește să își testeze forțele și să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a face spectacol în bucătărie!

  1. Samir Fareș- are 32 de ani și este din București

Pasiunea pentru gastronomie a lui Samir este o moștenire de familie, pe care a șlefuit-o prin multă muncă și ambiție. Bucătăria este mediul în care se simte cel mai confortabil, de aceea speră că mediul ,,Chefi la Cuțite” îl va provoca să-și depășească limitele. Mărturisește că mâncarea savuroasă trebuie să fie făcută ,,cu suflet”.

  1. Ailinca Cosmin- are 29 de ani și este din București

Cosmin este pasionat de bucătărie și de rețetele alternative, visul lui este să își deschidă primul restaurant bio din România. Este fan declarat chef Bontea și crede că organizarea din bucătărie și atenția la detalii îl pot ajuta să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

  1. Bartisch Monica- are 37 de ani și este din Brașov

Monica este bucătar de meserie și are o experiență de 21 de ani la bancul de lucru. Inspirată de tatăl său, care este lucrează în Germania în același domeniu, concurenta a mărturisit de la început că este fană declarată a lui chef Sorin Bontea. Are o poveste de viață impresionantă și este o luptătoare care își dorește ca sezonul 4 ,,Chefi la cuțite” să fie câștigat ,,de o doamnă ca ea”.

  1. Ilieș Vasile Mirel- are 22 de ani și este din județul Timiș

Atitudinea relaxată și pozitivă a lui Mirel trădează că este la început de drum și a ajuns în competiție dorind să demonstreze că merită cuțitele primite la preselecții. La vârsta de 18 ani a avut de ales între școala de șoferi și cea culinară, iar ulterior a ajuns să fie ajutor de bucătar. / A terminat arte plastice

  1. Olteanu Cristian Andrei- are 26 de ani și este din Tecuci

S-a apucat de gătit în Italia dintr-o coincidență, lucrează ca bucătar de patru ani și s-a înscris în competiția ,,Chefi la cuțite” încurajat de colegii săi de muncă. Consideră că cel mai mult contează gustul unui preparat, căci pentru el bucătăria înseamnă savoare.

  • Chef Florin Dumitrescu
  1. Bucur Cristian- are 42 de ani și este din București

Este kinetoterapeut de douăzeci de ani și fan al emisiunii ,,Chefi la cuțite”. Deși este specializat pe recuperarea medicală, tehnica shiatsu și terapie craniosacrală, este pasionat de bucătărie și speră ca imaginația să îl ajute în această experiență culinară.

  1. Necula Mihai Ciprian- are 33 de ani și este din Brașov

Lucrează din liceu și s-a apucat de gătit de necesitate, dar crede că are ceea ce trebuie pentru a câștiga concursul ,,Chefi la cuțite”. A evoluat de la ajutor de bucătar la a coordona o echipă în bucătărie,iar ambiția, disciplinarea și organizarea sunt atuurile pe care mizează la bancul de lucru al acestei competiții.

  1. Stratulat Fuioagă Irina- are 57 de ani și este din Iași

Cea mai boemă apariție din concurs este o frumoasă profesoară din zona de nord a țării, ce nu este străină aparițiilor pe sticlă. Are emisiune de lifestyle pe Antena Iași, dar este pasionată și de gătit. Irina este atrasă de specificul preparatelor internationale, iar încă de la jurizarea pe nevăzute a impresionat cu o farfurie specifică Coastei de Azur.

  1. Botiș Ioana- are 27 de ani, este din Zalău, dar locuiește în Madrid

Concurenta a venit la preselecții alături de soțul său, spaniol, care nu a reușit să treacă de prima etapă a emisiunii. După ce a luat decizia să se mute din țară, acum 12 ani, l-a cunoscut pe Albertos Santos de Garcia care i-a devenit partener de viață și de afacere. În prezent, cei doi se ocupă de restaurantul lor, unde Ioana este bucătar, iar competiția ,,Chefi la cuțite” este o provocare pe care o tratează cu entuziasm.

  1. Haraială Silvian- are 30 de ani și locuiește în Franța

A intrat în bucătărie de la vârsta de paisprezece ani, iar acum lucrează ca bucătar în Franța, de unde a venit special pentru emisiunea ,,Chefi la cuțite”. A început prin a spăla vase, dar a ajuns să deschidă restaurante de top în calitate de chef bucătar. Consideră că emisiunea poate să îi pună în valoare meseria și îl va ajuta să evolueze ca profesionist.

  1. Georgescu Marius- are 31 de ani și este din București

Marius Georgescu este managerul unui club de fitness și și-a descoperit pasiunea pentru gătit după ce și-a învins teama de a participa într-o competiție culinară. Nu a avut convingerea că va câștiga probele, dar a adjudecat până și finala, apoi a realizat că gastronomia este un domeniu fascinant pe care vrea să îl descopere mai departe. Îi place să experimenteze în bucătărie, iar bancul de lucru ,,Chefi la cuțite” este pentru el o provocare.

  • Chef Cătălin Scărlătescu
  1. Ionescu Mihai- are 26 de ani și este din București

Și-a comandat singur prima tunică de bucătar de pe internet și apoi s-a angajat ca ajutor într-o cafenea. Din acel moment a dorit să învețe cât mai multe în domeniul culinar și a ajuns să dobândească experiență în afara țării. Își dorește să facă oamenii fericiți cu mâncarea lui și să ajungă până în finală, unde să guste alături de chef Scărlătescu din preparatul său, cu lingura de la gât ce îl reprezintă.

  1. Bad Angie Moisescu- are 30 de ani și este din București

Cu o poveste de viață impresionantă , Angie Moiescu reușeste să fie o apariție plină de energie. Fostă dansatoare a fost nevoită să renunțe la pasiunea sa din cauza unui eveniment nefericit. Este pasionată de gătit și consideră că mâncarea tradițională este punctul ei forte.

  1. Loredana Ene- are 24 de ani și este din Timișoara

Este o persoană cu zâmbetul pe buze, care a ajuns să lucreze în bucătărie printr-o coincidență. Deși nu este bucătar profesionist, îi place să încerce cât mai multe combinații culinare la bancul de lucru și reușește mereu să aplice trucurile pe care le învață de la cei experimentați.

  1. Sălăjan Aron Iuliana-are 25 de ani și este din Bistrița

Iuliana este managerul unui centru spa, dar este pasionată de domeniul culinar. Gătește de la 12 ani și de atunci a evoluat continuu. Urmărește emisiunea ,,Chefi la cuțite”încă de la primul sezon, este fană declarată a lui chef Scărlătescu și mărturisește că punctele ei forte sunt spontaneitatea și gustul.

  1. Lazăr Florin Constantin- are 39 de ani și este din București

Este foarte încrezător că poate să ajungă cât mai departe în acest concurs. De mic a fost fascinate de bucătărie, a făcut cursuri de gătit în afara țării și încă de la preselecții și-a dorit să ajungă în echipa lui chef Scărlătescu. Consideră că punctele lui forte sunt imaginația și atenția la detalii.

  1. Micky Vîrtop-are 53 de ani și este din Timișoara

A fost aleasă de Chef Scărlătescu datorită experienței în bucătărie. Gătește de 30 de ani, iar tehnica și creativitatea culinară nu îi sunt străine. Este calculată, ordonată, o fire extreme de veselă și îi place să lucreze în echipă.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 24 octombrie2017

Ei vor lupta pentru marele premiu! Jurații au format echipele din sezonul patru "Chefi la cuțite": "Halat... Aleșii lui Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a pornit deja războiul culinar! Aceștia sunt bucătarii care ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x