Antena Căutare

Surpriză la bancul de lucru! Andreea Bălan și-a pus soțul la cratiță: "La noi în familie el gătește"

Ultima ediție de jurizări pe nevăzute i-a dat ocazia Andreei Bălan să demonstreze că muzica și bucătăria se pot împleti perfect, dacă ai un aliat de încredere la bancul de lucru. Artista a venit la ”Chefi la cuțite” împreună cu soțul său, George Burcea, cel care are și rolul de ”chef” în familie. Cei doi, însă, gătesc separat, așa că e rost de competiție!

Ultima ediție de jurizări pe nevăzute i-a dat ocazia Andreei Bălan să demonstreze că muzica și bucătăria se pot împleti perfect, dacă ai un aliat de încredere la bancul de lucru. Artista a venit la ”Chefi la cuțite” împreună cu soțul său, George Burcea, cel care are și rolul de ”chef” în familie. Cei doi, însă, gătesc separat, așa că e rost de competiție!

Jurata show-ului „Te cunosc de undeva!” a declarat de nenumărate ori că gastronomia nu este punctul său forte, dar cu toate acestea își dorește să îi impresioneze pe cei trei chefi.

”Pentru jurați voi pregăti o rețetă simplă, dar gustoasă. Eu nu gătesc, pentru că în copilărie nu am avut timp să învăț prea multe despre bucătărie, fiind mereu pe scenă. Prin urmare, dacă nu deprinzi anumite lucruri în perioada respectivă, nici ca adult nu ajungi să le îndrăgești. Dar îmi face plăcere să fiu aici, în platou. Este o experiență foarte frumoasă", mărturisește Andreea.

Tot ea spune a învățat câteva secrete culinare de la soțul său: ”Soțul meu a crescut cu străbunica sa, în Botoșani, de la care a învățat să facă niște preparate bune, specifice din zona Moldovei. Lui îi face plăcere să gătească, așa că la noi în casă el este cel care, în mare parte, pregătește mâncarea. Iar eu îl asist, mie îmi face plăcere să fiu ajutor de bucătar.”, adaugă Andreea.

Așadar, cât de mult i-au impresionat cei doi pe jurați?

"Crești lupi de aia adevărați? Doamne!" Un prieten de-al lui Scărlătescu și-a încercat norocul la "Chefi ... Mașinute, jocuri pe calculator? Nici vorbă! Ei se "joacă" în bucătărie! Doi puști fac deliciul chefilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x