Căutare Live

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost JURIZAȚI! Chef Orlando a decis cine a gătit cel mai BINE!

A venit momentul în care emoțiile ating cote maxime în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Chef Orlando Zaharia îi jurizează pe cei trei jurați, iar miza este una uriașă!

A venit momentul în care emoțiile ating cote maxime în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Chef Orlando Zaharia îi jurizează pe cei trei jurați, iar miza este una uriașă!

Cea mai bună farfurie îi va aduce bucătarului șansa a de câștiga un avantaj în bătălia pe echipe, așa cum a prezentat Gina Pistol!

De data aceasta, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au trecut la lucru și au pregătit niște somon! Cine s-a descurcat totuși cel mai bine?

Dacă până acum concurenții din sezoanele trecute ale emisiunii „Chefi la cuțite” au resimțit din plin emoțiile probelor de gătit, iată că acum a venit și rândul juraților să descopere cum este să pregătești o rețetă de succes în doar 60 de minute, dar și cum este să aștepți VERDICTUL!

Chef Orlando Zaharia a jurizat cele trei farfurii. În opinia sa, farfuria lui Florin Dumitrescu este cea mai bună. Astfel, juratul a câștigat prima amuletă bonus din sezonul 6 „Chefi la cuțite”!

Băiatul nu se lasă! Denis s-a întors pentru a PATRA oară la „Chefi la cuțite”! Chef Florin a aruncat cuțitul spre el!... Femeia care a renunțat la tot pentru voluntariat! Flavia Țiplea i-a uimit pe chefi cu povestea ei! „Am simțit cutremurul...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Ultimele știri
x