Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost JURIZAȚI! Chef Orlando a decis cine a gătit cel mai BINE!

A venit momentul în care emoțiile ating cote maxime în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Chef Orlando Zaharia îi jurizează pe cei trei jurați, iar miza este una uriașă!

A venit momentul în care emoțiile ating cote maxime în sezonul 6 „Chefi la cuțite”! Chef Orlando Zaharia îi jurizează pe cei trei jurați, iar miza este una uriașă!

Cea mai bună farfurie îi va aduce bucătarului șansa a de câștiga un avantaj în bătălia pe echipe, așa cum a prezentat Gina Pistol!

De data aceasta, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au trecut la lucru și au pregătit niște somon! Cine s-a descurcat totuși cel mai bine?

Dacă până acum concurenții din sezoanele trecute ale emisiunii „Chefi la cuțite” au resimțit din plin emoțiile probelor de gătit, iată că acum a venit și rândul juraților să descopere cum este să pregătești o rețetă de succes în doar 60 de minute, dar și cum este să aștepți VERDICTUL!

Chef Orlando Zaharia a jurizat cele trei farfurii. În opinia sa, farfuria lui Florin Dumitrescu este cea mai bună. Astfel, juratul a câștigat prima amuletă bonus din sezonul 6 „Chefi la cuțite”!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube