Antena Căutare

Mașinute, jocuri pe calculator? Nici vorbă! Ei se "joacă" în bucătărie! Doi puști fac deliciul chefilor

Micii bucătari au venit la "Chefi la cuțite" și sunt gata să-i impresioneze pe cei trei jurați. Caius Storceag și Ștefan Emilia Nicoleta vor să ia cele trei cuțite de la chefi.

Micii bucătari au venit la "Chefi la cuțite" și sunt gata să-i impresioneze pe cei trei jurați. Caius Storceag și Ștefan Emilia Nicoleta vor să ia cele trei cuțite de la chefi.

Dacă vă întrebați unde sunt păpușile, mașinuțele, jocurile pe calculator sau pe tabletă, specifice copiilor din zilele noastre, ei bine, pentru ei sunt o raritate. Jocul lor se dă la bucătărie, pentru că le place să gătească și nu orice.

O rețetă spaniolă?! Daa, este exact preparatul cu care unul dintre cei mici vrea să-i dea gata pe Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.

Dacă au succes? Ei bine, dacă puștiul primește încă o sarcină de la chefi, aceea de a găti șnițele, domnișoara cu desertul și-a primit și criticile, desigur, constructive, dar și cuțitele.

Surpriză la bancul de lucru! Andreea Bălan și-a pus soțul la cratiță: "La noi în familie el gătește"... O fostă bonă filipineză îi "pune pe jar" pe chefi: "Încep să-mi dea lacrimile. Cu ce a umplut melcii?&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x