Antena Căutare

Duel plin de surprize la „Chefi la cuțite”! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au parte de o situație neașteptată

Confruntare culinară de zile mari la emisiunea „Chefi la cuțite”! Echipa galbenă a lui Scărlătescu şi cea albastră a lui Bontea au intrat din nou la duel!

Confruntare culinară de zile mari la emisiunea „Chefi la cuțite”! Echipa galbenă a lui Scărlătescu şi cea albastră a lui Bontea au intrat din nou la duel!

De data aceasta, după ce proba tocăniței nu prea le-a purtat noroc, de data aceasta frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat o nouă probă! Tema este una extrem de dificilă!

Folosind anumite ingrediente, bucătarii de la „Chefi la cuțite” trebuie să pregătească tot felul de sosuri, unele simple, altele complicate și mai puțin cunoscute!

Și ca situația să fie și mai comlicată, sosurile nu au fost alese de fiecare bucătar pentru sine, ci pentru câte un adversar din echipa cu care se află la duel!

Fiecare concurent a gătit cât de bine a putut, în speranța că la jurizare nu va primi o notă mică.

După expirarea timpului de gătit, Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au degustat cu atenție fiecare preparat și au dat note! A fost o situație neașteptată, fiindcă proba sosurilor i-a făcut pe bucătari să comită numeroase greșeli culinare! Cine va pleca acasă?

Scandal uriaș între Bontea și Scărlătescu! De la ce a pornit cearta... Decizie șocantă! Chef Cătălin Scărlătescu i-a uimit pe toți! Ce concurent a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x