Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Femeia care a renunțat la tot pentru voluntariat! Flavia Țiplea i-a uimit pe chefi cu povestea ei! „Am simțit cutremurul de 7,9 grade din Nepal! Au fost mii de morți și sute de REPLICI”

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” vine cu povești incredibile de viață! De data aceasta, Flavia Țiplea a venit în fața juraților pentru a-și demonstra talentul culinar!

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” vine cu povești incredibile de viață! De data aceasta, Flavia Țiplea a venit în fața juraților pentru a-și demonstra talentul culinar!

Pentru a impresiona jurații, concurenta a gătit biluțe de cartofi cu legume și sos tzatziki!

Flavia a renunțat la masterat pentru a începe să facă voluntariat. Și-a dat demisia și a plecat să ajute oamenii aflați la grea încercare! După ce a făcut voluntariat în Nepal, Flavia Țiplea a hotărât să devină bucătăr: "Pasiunea pentru gătit a venit în timpul facultății".

Concurenta este din Bistrița, este voluntar, reporter colaborator la un ziar local, încearcă să pună o afacere pe picioare și acum își demonstrează talentul în materie de artă culinară.

„Am fost voluntar în Nepal, în Ucraina...Am fost peste tot unde a fost nevoie. La scurt timp după ce am ajuns acolo am prins cutremurul din 2015, eram și cu băiețelul nostru. A fost cutremur de 7,9 grade Richter. Au fost peste 9000 de morți și 200.000 de răniți. Nu am realizat ce se întâmplă. În anul care a urmat au mai fost peste 500 de replici. Oamenii aveau nevoie de noi în momentul respectiv. Am ales să rămânem acolo, nu să venim acasă. Nu a fost ușor...”, a mărturisit concurenta.

Din păcate, rețeta nu i-a impresionat pe chefi, iar Flavia nu a reușit să meargă mai departe. Totuși, jurații au apreciat-o pentru curajul și pentru faptele sale în materie de voluntariat.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro