Antena Căutare

Prima bătălie pe echipe, surpriză uriașă! Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite

Luni seară se aruncă zarurile, căci cei 21 de concurenți aleși de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor intra pentru prima oară în bucătăria Chefi la cuțite, în formula aleasă de jurați pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului.

Prima bătălie pe echipe, surpriză uriașă! Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite Galerie
Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite

Cele trei echipe se vor aşeza cu entuziasm la bancul de lucru, dar bucuria de a se afla în concurs le va fi umbritã rapid de cuvintele Ginei: „Urmeazã un sezon grandios şi m-am gândit sã vã lovesc sub centurã cu o temã-capcanã!”, le va spune îndrãgita prezentatoare. Şi pentru ca lucrurile sã se complice şi mai mult, ea va mai continua: „Gustã o echipã destul de cunoscutã, care are foarte multe premii, echipa lui Marius Moga!”.

Așteptările lor în ceea ce privește preparatele bucătarilor sunt foarte mari, convinși fiind de faptul că în farfurii vor primi rețete care duc gastronomia la un alt nivel. Tocmai de aceea, presiunea primului battle își va spune cuvântul. Mai ales cã nici chefii nu au foarte multe indicii pentru echipe.

Prima bătălie pe echipe, surpriză uriașă! Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite

Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite

Echipa De Moga la jurizarea din emisiunea Chefi la cuțite

„Nu-i cunosc foarte bine, însã pe noi ne intereseazã foarte tare câte femei şi câţi bãrbaţi sunt! În felul ãsta pot sã îmi aleg o farfurie care sã meargã punct ochit, punct lovit!”, va mãrturisi chef Dumitrescu, în vreme ce chef Bontea va completa:

„Nu ştiu ce le place, dar cred cã ce gãtim noi astãzi este pe placul tuturor! Dacã voi câştiga proba, echipa va prinde încredere în mine!”. Chef Scãrlãtescu are însã o altã dilemã: „Sper sã nu înceapã prima bãtãlie cu colegii mei, la propriu!”.

Prima bătălie pe echipe, surpriză uriașă! Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite

Echipa DeMoga, jurații primului battle Chefi la cuțite

Echipa De Moga la jurizarea din emisiunea Chefi la cuțite

Astfel, cei 21 de ucenici ai chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor fi luați prin surprindere de rețetele pe care sunt nevoiți să le gătească, iar tema primei confruntări nu îi va șoca doar pe ei, ci și pe jurați. Sub coordonarea celor trei specialiști, proba va începe cu mari emoții care vor duce inevitabil la greșeli și mici conflicte, iar presiunea lucrului contracronometru va îngreuna totul. Bucătarii cu tunici verzi, albastre și mov vor afla pe propria lor piele că această competiție este o adevărată luptă ,,la cuțite”. Nu este suficient să demonstreze că sunt talentați la bancul de lucru, ci trebuie să își și împartă eficient sarcinile, să anticipeze mișcările colegilor de echipă și să fie foarte atenți la indicațiile chefilor. Presiunea va da în clocot, iar cei 21 de concurenți vor afla ce reacții le poate provoca banda care timp de şase sezoane a măcinat nervii chefilor.

Care sunt preparatele inedite pe care aceștia le vor avea de gătit, cine va intra la duel și ce concurent va părăsi primul competiția competiția „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor afla luni seară într-o ediție ce machează prima confruntare pe echipe din cel de-al şaptelea sezon al celei mai iubite emisiuni culinare.

Gina Pistol la Chefi la cuțite

Concurs! Poți să câștigi o tigaie Regis Stone Copper Pan, exact ca cea folosită de concurenții Chefi la cuțite... Ultimele pregătiri înainte de primul battle al sezonului 7. Chef Florin Dumitrescu are cele mai puține amulete: "St...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x