Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. O bună parte dintre cei care au sperat să obțină un cuțit din partea juraților nu s-au lăsat intimidați de faptul că meseria lor nu are niciun punct comun cu gastronomia și s-au aventurat într-o sesiune de cooking cu o miză importantă: pașaportul către etapa următoare. Printre ei, Claudiu Pascariu care a lansat un nou concept în materie de bucătărie: cooking-bro.
Chefi la cuțite. Premiera sezonului 7. Claudiu Pascariu e casier gestionar din Arad şi a fost convins de un alt concurent, Robert Dioseghi, să participe la Chefi la cuţite. Robert a mai fost prezent în concurs, însă nu i-a convins pe chefi. A revenit și în acest sezon, dar n-a avut succes nici de această dată. I-a povestit, însă, cât este de tare și cum își poate îndeplini visul, acela de a-i impresiona pe jurati.
Inventatorul conceputului "cooking-bro a gătit" pentru chefi o reţetă de "Piure de dovlecel".
"Farfuria ta e de trei dimensiuni", spune chef Cătălin Scărlătescu, care se arată sceptic.
Alexandra Drumea vrea să renunţe la imobiliare pentru meseria de cofetar: "Fetiţa mea m-a determinat să fac asta!&q... Colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare, vrea să-l înveţe pe chef Scărlătescu cum stă treaba cu bucătăria...