Antena Căutare

Miranda Phan, vietnameza superbă care a ales România pentru zăpadă: "Gătitul este un hobby pentru mine"

Miranda PhanChefi la cuțite, premiera sezonului 7. Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au reluat locurile la masa jurizării, într-o nou sezon care a început în forță, mai ales că a fost record de concurenți la degustările pe nevăzute. Și farfuria Mirandei Phan a ajuns în fața lor. 

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7. Chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au reluat locurile la masa jurizării, într-o nou sezon care a început în forță, mai ales că a fost record de concurenți la degustările pe nevăzute. Și farfuria Mirandei Phan a ajuns în fața lor.

Miranda Phan are 25 de ani şi vine din Vietnam! Iubitul ei este român, iar gătitul este un hobby pentru frumoasa asiatică! Cu ce se ocupă Miranda? Este make-up artist, dar iubește să gătească.

Chefi la cuțite, premiera sezonului 7 Concurenta le-a pregătit cheilor o reţetă tradiţionala vietnameză: pastă de creveţi pe beţigaşe de lemongrass.

Un moldovean a vrut să impresioneze jurații cu bucătăria moleculară: "O să fie ceva bombă pentru chefi!" N-a f... Amalia Bellantoni, fostă stewardesă și soție de bucătar, în fața juriului de la Chefi la cuţite: "Wow, cum arată fa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x