Căutare Live

Lidl, la baza farfuriilor savuroase de la Chefi la cuțite

Săptămâna aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au bucurat de farfurii de un standard ridicat, pregătite de concurenți cu cele mai proaspete ingrediente din Cămara Lidl.

Pe ultima sută de metri a jurizărilor pe nevăzute, concurenții au reușit să impresioneze jurații, iar cei mai talentați au obținut un pașaport de trecere către etapa următoare, ce se apropie cu pași repezi, Bootcamp-ul.

Explozia de gust a condimentelor internaționale, pusă la dispoziție de Lidl, le-a conferit și bucătarilor ce vin din afara granițelor prilejul să aducă la Chefi la cuțite rețete exotice, iar preparatele din America de Sud, precum budinca de lapte și feijoadas, au făcut furori pe masa juraților.

Lidl, la baza farfuriilor savuroase de la Chefi la cuțite

Alți concurenți au ales să impresioneze cu ajutorul rețetelor clasice, iar rața cu piure și chutney de mango, biban de mare marinat și ficăței cu șuncă și bacon au stat printre farfuriile pentru care Lidl a asigurat prezența unei game de ingrediente de cea mai bună calitate.

Lidl, la baza farfuriilor savuroase de la Chefi la cuțite

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri