Antena Căutare

Cine sapă groapa altuia... Portocaliul s-a asortat perfect cu alb și negru. Chef Dumitrescu și-a zdrobit adversarii: „Mulțumim, Cătălin!!!”

Atunci când a ales a crezut că îl va „îngropa” pe Florin Dumitrescu, numai că toate calculele lui Scărlătescu au fost date peste cap de o farfurie perfectă făcută de discipolii rivalului

Atunci când a ales a crezut că îl va „îngropa” pe Florin Dumitrescu, numai că toate calculele lui Scărlătescu au fost date peste cap de o farfurie perfectă făcută de discipolii rivalului.

Marele perdant al primei probe a fost chef Bontea. Echipa sa nu a reușit să convingă niciun „client”, iar acest lucru l-a enervat la culme: „Hai că am înțeles că nu putem câștiga proba, dar să nu câștigăm nicio farfurie... La asta nu m-am așteptat”, a spus Bontea.

Pe fondul unei bucurii moderate a echipei portocalii s-au auzit mulțumirile lui chef Dumitrescu, evident ironice, la adresa lui Scărlătescu: „Mulțumesc mult Cătălin!”

Nervi încordați la maximum. Spionaj culinar la cel mai înalt nivel. Chef Scărlătescu, scos din sărite de un „ucenic”: „N... Pastele, marea provocare a serii. Duelul se anunță infernal pentru concurenți: „Nu mi-a venit să cred”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x