Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN"! Gătește ca un maestru bucătar!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să îți exersezi mai bine veleitățile de bucătar! Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să îți exersezi mai bine veleitățile de bucătar! Pentru toți pasionații de cooking AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN!

Concursul începe pe 18.09.2017 la ora 21:00 și se termină pe 24.09.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce preparat inedit ați gati în tigaia grill Regis Stone Griddle Pan?

Cel mai creativ răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 25.09.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Orice bucătar adevărat știe că secretul unui preparat gustos și aspectuos stă în folosirea unor echipamente performante de gătit, iar tigaia Regis Stone Griddle Pan este exact ceea ce îți lipsește din bucătărie pentru a deveni un adevărat maestru al rețetelor savuroase. Grătarele și diferitele fripturi nu se lipesc datorită stratului ceramic și a efectului de piatră încinsă, avantaje oferite de produsele pentru gătit Regis Stone.

Te-am convins? Intră și tu în concursul Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu, când vei face primul tău preparat în tigaia cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

Alexander are clar vorbele la el și i-a făcut pe chefi să râdă copios! „Se mărită roaba lui Dumnezeu scoica și cu robul ... Mirel a fost ținta chefilor în lupta cu pistoalele de apă! Concurentul n-a mai avut scăpare! „Ți-e cald?! Lasă că te răc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x