Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE GRIDDLE PAN"! Plăcerea unui grătar delicios e la un pas distanță!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că ai stofă de bucătar! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să demonstrezi că ai stofă de bucătar! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN!

Concursul începe pe 16.10.2017 la ora 21:00 și se termină pe 22.10.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: "Care a fost cea mai periculoasă întâmplare pe care ați trăit-o în bucătărie?"

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE GRIDDLE PAN, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 23.10.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Un bucătar priceput știe că fripturile delicioase se fac atunci când alegi o carne proaspătă, dar și cele mai bune instrumente pentru gătit! De aceea, noi îți recomandăm să îți echipezi bucătăria cu tigaia Grill Regis Stone Griddle Pan!

Vei putea să faci fripturi delicioase, pește și tot felul de preparate, fără fum și fără bătăi de cap. Nu e nevoie să folosești ulei, căci alimentele nu se lipesc deloc, datorită stratului antiaderent. Și cu siguranță preparatele sunt mult mai sănătoase!

Tigaia cu efect de piatră încinsă îți permite să faci un grătar delicios fără să îți fie teamă că se va lipi carnea sau că vei face mult fum. Cui nu-i place o porție delicioasă de vită rose, un pește aromat sau o friptură de porc cu condimente? Alimentele se gătesc și fără ulei, nu se lipesc și își păstrează proprietățile nutritive.

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” s-au prins că se pot baza din plin pe produsele din gama Regis Stone, căci doar așa pot face spectacol în farfurie!

O să ne mulțumești mai târziu, atunci când vei face primul tău grătar delicios și aspectuos în tigaia Grill Regis Stone Griddle Pan, cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

„N-am făcut sărmăloaice!” Doamna Ionela e atât de simpatică încât te face să râzi cu lacrimi! „M-ai nenoroșit, dar n-are... Horațiu Boșca a venit să aducă muzica în bucătărie! Încurajat de Cezar Ouatu, concurentul a făcut cele mai „muzicale” pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x