Antena Căutare

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM "! Demonstrează că ești maestru în bucătărie!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți că şi tu poţi găti repede şi bine, ca orice alt concurent al emisiunii! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

„Chefi la cuțite” te invită să iei și tu parte la cel mai tare concurs al momentului, ca să arăți că şi tu poţi găti repede şi bine, ca orice alt concurent al emisiunii! Pentru toți pasionații de cooking, AloShop pune la bătaie o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM!

Concursul începe pe 09.10.2017 la ora 21:00 și se termină pe 15.10.2017, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: "Daca aţi fi unul dintre juraţi, ce preparat aţi cere concurenţilor să pregătească în 30 de minute?"

Cel mai interesant răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 16.10.2017, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Orice bucătar știe că nu doar prospețimea ingredientelor contează pentru a obține niște rețete spectaculoase. Un alt element esențial este tigaia pe care o folosești, motiv pentru care și tu ai nevoie să îți echipezi bucătăria cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM.

Vei putea să faci fripturi delicioase, pește și tot felul de preparate, fără fum și fără bătăi de cap. Nu e nevoie să folosești ulei, căci alimentele nu se lipesc deloc, datorită stratului antiaderent. Și cu siguranță sunt mult mai sănătoase!

Tigaia cu efect de piatră încinsă îți permite să încerci chiar și cele mai îndrăznețe combinații de cărnuri cu garnituri, fără să mai pierzi mult timp în bucătărie și fără să mai stai cu grija soluțiilor de curățat. Alimentele se gătesc și fără ulei, nu se lipesc și își păstrează proprietățile nutritive.

Concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” s-au prins că se pot baza din plin pe produsele din gama Regis Stone, căci doar așa pot face spectacol în farfurie! Fripturi delicioase, garnituri excepționale și mixuri de legume sănătoase, toate se pregătesc imediat într-o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, un produs extrem de util în bucătăria oricui își dorește să arate că e un bucătar bun!

Te-am convins? Intră și tu în concursul Aloshop! O să ne mulțumești mai târziu, când vei face primul tău preparat delicios și aspectuos în tigaia cu efect de piatră încinsă!

Citește AICI regulamentul concursului!

Mult succes tuturor! :)

„Eu dacă stau puțin serioasă crede lumea că sunt supărată” Ionela a încercat să facă spectacol, dar a plecat plângând de... Chef Florin i-a chinuit pe colegii săi cu cel mai enervant sunet din Univers! De la spălător de vase la bucătar, Cristia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x