Antena Căutare

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie Regis Stone Pan, cu care să faci spectacol în bucătărie

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne aduce nu numai povești de viață incredibile și rețete savuroase, ci și un super concurs săptămânal cu super premii! Poți să câștigi și tu o super tigaie Regis Stone Pan, cu care să pregătești adevărate minunății culinare.

CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă o super tigaie Regis Stone Pan, cu care să faci spectacol în bucătărie
Tigaie Regis Stone Pan de la Aloshop

Sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” ne aduce nu numai povești de viață incredibile și rețete savuroase, ci și un super concurs săptămânal cu super premii! Poți să câștigi și tu o super tigaie Regis Stone Pan, cu care să pregătești adevărate minunății culinare.

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Ce preparat traditional ai alege să le gătești chefilor cu ajutorul tigăii Regis Stone Pan?”.

Concursul începe pe 26.11.2018 la ora 21:00 și se termină pe 02.12.2018, la ora 23:59!

Cel mai „savuros” răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 03.12.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

În fiecare săptămână am pregătit un super concurs ce îți poate poate aduce un premiu special de la Aloshop! Concurenții din sezonul 6 al emisiunii „Chefi la cuțite” gătesc mereu folosind tigaia Regis Stone Pan fiindcă aceasta oferă o calitate superioară față de tigăile ceramice.

Stratul special, antiaderent, conferă efectul de piatră încinsă și previne lipirea mâncării. Indiferent de ingredientele folosite, carne sau legume, acestea nu se lipesc și își păstrează nu doar aspectul plăcut, ci și culoarea vie și substanțele nutritive.

În tigaia Regis Stone Pan poți pregăti super fripturi rumenite, legume caramelizate, omlete pufoase, clătite delicioase și tot felul de alte zeci de preparate, fără teama că va fi nevoie să muncești mult ca să cureți apoi tigaia de urmele de arsură.

Baza din oțel inoxidabil a produselor din gama Regis Stone permite distribuirea uniformă a căldurii, motiv pentru care vei uita de grija amestecatului întruna și nici nu or apărea urme de arsură. Te vei simți precum un concurent de la emisiunea „Chefi la cuțite”, care pregătește super rețete la bancul de lucru!

Te simți norocos? Intră și tu în concurs!

O olteancă frumoasă, care se visează în echipa lui Chef Bontea! "Vreau să câștig ca să îmi ajut sora bolnavă"... "Eu nu știu de unde să încep farfuria asta!" Un fost concurent din echipa Bontea revine cu un desert inedit: m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x