Cum arată Chef Florin Dumitrescu după ce a ajuns la 84,9 kilograme. Nimeni nu se aștepta la o astfel de schimbare

Chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea cu aspectul său fizic, în 21 de zile a ajuns la 84,9 kilograme, semn că dieta sa a fost una de succes.

Chef Florin Dumitrescu a surprins pe toată lumea cu aspectul său fizic, în 21 de zile a ajuns la 84,9 kilograme

Instagram

Chef Florin Dumitrescu se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți bucătari de la noi din țară. Acesta impresionează de fiecare dată cu talentul său înedit în arta culinară, dar și cu aparițiile televizate din cadrul emisiunii "Chefi la cuțite", unde este jurat alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

Cum arată Chef Florin Dumitrescu după ce a ajuns la 84,9 kilograme

La începutul lunii martie, juratul Chefi la cuțite și-a anunțat prietenii virtuali că este pregătit să țină o dietă pentru a ajunge cât mai fit. Acesta și-a dorit foarte mult să aibă o formă de invidiat, lucru pe care l-a și reușit.

Soția sa, Cristina Dumitrescu, a publicat recent o imagine cu Chef Florin, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Se pare că dieta sa a fost una de succes, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, drept dovadă stă poza.

Citește și: Florin Dumitrescu a fost „pedepsit”! Ce a pățit juratul emisiunii „Chefi la cuțite”: „M-au prins fetele”

În urmă cu 3 zile, bucătarul chef le dezvăluia celor 509 mii de urmăritori de pe Instagram faptul că a reușit să slăbească în 21 de zile 9 kilograme, iar dieta sa a luat sfârșit.

"9 kg în 21 de zile!💪💪💪Gata dieta!", a scris acesta la un videoclip în care făcea proba cântarului.

Un lucru este evident, Chef Florin Dumitrescu arată mai bine ca niciodată, iar efortul său este vizibil cu ochiul liber. Aceasta a reușit să ajungă în doar 3 săptămâni la 84,9 kilograme și este mai mândru ca niciodată de performanța sa.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că juratul emisiunii Chefi la cuțite a ales să țină o dietă, care i-a adus rezultate spectaculoase. Chef Florin a renunțat la șnitelul savuros și la mâncarea nesănătoasă pentru 21 de zile, lucru pe care l-a mărturisit prin intermediul unei postări în mediul online.

Citește și: Soția l-a filmat pe Florin Dumitrescu doar în prosop, în intimitatea căminului! Ce au văzut fanii

Zic NU şnițelului, 21 de zile! Da cine o să fie super fit după?”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram acum ceva timp.

Chef Florin Dumitrescu se mândrește cu o familie superbă

Juratul emisiunii Chefi la cuțite este tare mândru de familia sa. Acesta are o soție superbă și două fiice minunate, care îi bucură sufletul în fiecare zi.

Chef Florin Dumitrescu este activ pe rețelele sociale și își ține prietenii la curent cu cele mai frumoase momente din viața sa, printre care se numără și timpul petrecut alături de familia sa. Deși nu oferă prea multe informații despre viața sa personală, bucătarul chef publică din când în când imagini cu cele mai importante persoane.

Ava și Mia sunt cele două fetițe ale sale, care au moștenit cele mai frumoase trăsăuri atât de la el, cât și de la mama lor, Cristina. Chef Florin Dumitrescu se laudă cu ele de câte ori are ocazia pe Instagram.

Ultimele știri