Antena Căutare

Cum arată iubita lui Cosmin Berki de la Chefi la cuțite. Ce imagine a publicat cu tânăra pe rețelele sociale

Cosmin Berki, concurentul din sezonul 12 Chefi la cuțite, are o iubită deosebit de frumoasă. Tânărul a publicat pe contul de Instagram o imagine cu femeia care l-a cucerit, după ce a fost întrebat de un prieten virtual dacă este într-o relație.

Colaj cu Cosmin Berki în trei ipostaze diferite la Chefi la cuțite Galerie
Cosmin Berki, concurentul din sezonul 12 Chefi la cuțite, are o iubită deosebit de frumoasă | Antena 1

Cosmin Berki se numără printre concurenții din sezonul 12 Chefi la cuțite care au atras atenția publicului. Tânărul s-a făcut remarcat prin tatuajele sale de pe corp, dar și prin talentul său în artele culinare.

Încă din preselecții, acesta a impresionat jurații cu preparatul său neașteptat. Cosmin Berki a pășit pe platoul de filmare al show-ului culinar cu o experiență vastă în bucătărie, fapt care l-a dus mai departe în competiție.

Concurentul a trecut rapid de bootcamp, ajungând în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Tânărul s-a bucurat mult când a primit tunica turcoaz din partea juratului. Evoluția lui din sezonul 12 Chefi la cuțite a fost de-a dreptul spectaculoasă.

Citește și: De ce Zaid Mohammad (Habibi) de la Chefi la cuțite nu își poate atinge colegele de echipă sau alte femei. Tânărul a explicat totul

Cosmin Berki le-a demonstrat chefilor că locul lui este în show-ul culinar. De asemenea, acesta a reușit să treacă cu bine peste câteva probe individuale, până în ediția 24 de pe 10 octombrie 2023, când a fost salvat de la eliminare de o amuletă a lui chef Sorin Bontea.

Așadar, concurentul s-a reîntors în bucătăria sezonului 12 Chefi la cuțite, dar alături de o nouă echipă. Acesta trebuie să poarte tunica portocalie de acum încolo și să gătească în compania noilor colegi.

Cum arată iubita lui Cosmin Berki din sezonul 12 Chefi la cuțite

De-a lungul emisiunii, Cosmin Berki a fost rezervat în ceea ce privește viața personală. Acesta nu a vorbit până acum la televizor că ar avea o iubită. De curând, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea a făcut o sesiune de întrebări prin care a răspuns la curiozitățile prietenilor virtuali.

Întrebat dacă are o relație, tânărul nu a ezitat să pun o imagine în care apare alături de partenera lui. De asemenea, răspunsul lui a fost foarte direct și hotărât: „Da!”.

Citește și: Cum arăta Nadd Hu de la Chefi la cuțite în 2019, atunci când avea păr brunet și lung. Imaginile la care fanii au reacționat rapid

Postarea lui Cosmin Berki a atras rapid atenția urmăritorilor de pe Instagram. Din fotografie se poate observa că iubita concurentului din sezonul 12 Chefi la cuțite este de o frumusețe răpitoare.

În plus, se pare că tânărul este foarte fericit în compania femeii care i-a „furat” inima.

Poza cu cei doi din club i-a luat prin surprindere pe oamenii din mediul online. Puțini sunt cei care știau de faptul că tânărul trăiește o frumoasă poveste de dragoste, pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Pe Cosmin Berki îl puteți urmări în noile ediții din sezonul 12 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY. Nu rata semifinala și Marea Finală a show-ului culinar.

Când are loc Finala sezonului 12 Chefi la cuțite

Sezonul 12 din Chefi la cuțite se apropie de sfârșit. Ultimele battle-uri vor începe duminică, 15 octombrie 2023. Telespectatorii vor putea vedea Marea Finală și câștigătorul premiului în valoare de 30.000 de euro miercuri seară, 18 octombrie 2023, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Concurenții vor scoate din dotare toate strategiile pentru a ajunge cât mai aproape de miza uriașă a show-ului culinar.

Finala Chefi la cuțite sezonul 12. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro... Ciocnirea amuletelor, diseară, la Chefi la cuțite, cu doar două ediţii înainte de semifinala sezonului 12...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x