Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

"Cuza" Mihai Ilie i-a impresionat, din nou, pe chefi cu un preparat surpriză! A creat un desert în formă de living cu tot cu televizor!

Mihai Ilie are 37 de ani, este din București și de meserie este bucătar! După ce sezonul trecut a pregătit o porție de cartofi prăjiți cu ouă, făcută sub formă de desert, acum a venit cu o nouă surpriză pentru cei trei chefi!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Mihai Ilie are 37 de ani, este din București și de meserie este bucătar! După ce sezonul trecut a pregătit o porție de cartofi prăjiți cu ouă, făcută sub formă de desert, acum a venit cu o nouă surpriză pentru cei trei chefi!

Chef Florin Dumitrescu i-a recunoscut farfuria lui Cuza, care i-a uimit și sezonul trecut cu un desert inedit.

Citește și: Funkie Choux. O rețetă deosebită de choux, ce va cuceri orice gurmand.

Povestea farfuriei i-a venit după ce fiul său i-a spus că dorește să mânânce televizorul. „Și atunci mi-a venit ideea ca să fac un televizor cu dumneavoastră și dacă fac un televizor, nu-l las singur acolo, trebuie să se uite cineva la el. Am făcut și scaune, mese, ceva de ciugulit, telecomandă.”


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro