Antena Căutare

"Cuza" Mihai Ilie i-a impresionat, din nou, pe chefi cu un preparat surpriză! A creat un desert în formă de living cu tot cu televizor!

Mihai Ilie are 37 de ani, este din București și de meserie este bucătar! După ce sezonul trecut a pregătit o porție de cartofi prăjiți cu ouă, făcută sub formă de desert, acum a venit cu o nouă surpriză pentru cei trei chefi!

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Mihai Ilie are 37 de ani, este din București și de meserie este bucătar! După ce sezonul trecut a pregătit o porție de cartofi prăjiți cu ouă, făcută sub formă de desert, acum a venit cu o nouă surpriză pentru cei trei chefi!

Chef Florin Dumitrescu i-a recunoscut farfuria lui Cuza, care i-a uimit și sezonul trecut cu un desert inedit.

Citește și: Funkie Choux. O rețetă deosebită de choux, ce va cuceri orice gurmand.

"Cuza" Mihai Ilie i-a impresionat, din nou, pe chefi cu un preparat surpriză! A creat un desert în formă de living cu tot cu televizor!

Povestea farfuriei i-a venit după ce fiul său i-a spus că dorește să mânânce televizorul. „Și atunci mi-a venit ideea ca să fac un televizor cu dumneavoastră și dacă fac un televizor, nu-l las singur acolo, trebuie să se uite cineva la el. Am făcut și scaune, mese, ceva de ciugulit, telecomandă.”

Labă Ionuţ, din comuna Măciuca, a stârnit hohote de râs la Chefi la cuţite! Chef Scărlătescu: "Ar trebui să faci s... Maestra de la Casa Regală acceptă provocarea Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x