Deși nu au câștigat, au ajuns foarte aproape de marele premiu! Băieții lui Dumitrescu au făcut mândră echipa portocalie: ”Pe viitor, voi face ceea ce iubesc!”

Deși nu au câștigat, au ajuns foarte aproape de marele premiu al sezonului 4 și au demonstrat că merită locul în finală, dar și aprecierea tuturor. Silvian Hârâială și Mihai Necula au reprezentat echipa portocalie condusă de Chef Florin Dumitrescu, iar experiența din cadrul show-ului a fost pentru ei ,,de neegalat.”

Deși nu au câștigat, au ajuns foarte aproape de marele premiu al sezonului 4 și au demonstrat că merită locul în finală, dar și aprecierea tuturor. Silvian Hârâială și Mihai Necula au reprezentat echipa portocalie condusă de Chef Florin Dumitrescu, iar experiența din cadrul show-ului a fost pentru ei ,,de neegalat.”

Silvian Hârâială

1. Cum ai descrie experienta Chefi la cuțite în 3 cuvinte?

Unică, surprinzătoare, intensă.

2. Ce ai invătat despre ține în această competiție? Te-ai surprins în vreun fel?

Cum să gestionez stresul în față camerelor de luat vederi. Nu credeam că pot să fac greșelile pe care le-am făcut în anumite probe.

3. Ai avut vreo strategie pe tot parcursul emisiunii?

Nu, nicio strategie, am lăsat lucrurile să decurgă normal.

4. Cum te-ai simțit în finală? A fost o presiune mai mare că în mod normal?

Chiar deloc; finala și semifinala de altfel au fost chiar relaxante.

5. Ce probă din concurs ți-a plăcut cel mai mult?

Semifinala și Finala! J

6. Ce ai invătat de la chef Dumitrescu, mentorul tău?

Să apreciez și să profit mai bine de timp în bucătărie.

7. Care este punctul forte al echipei din care ai făcut parte?

Faptul că am fost uniți!

8. Ce ți s-a părut cel mai greu în această competiție? Dar și cel mai frumos?

Cel mai greu că a trebuit să gătesc conform unei tematici impuse și cel mai frumos când am primit tunică portocalie.

9. Ce nu se vede pe micile ecrane în ceea ce privește experiența din bucătăria Chefi la cuțite?

Nu se ved cât de uniți am fost toți concurenții în general , nu se vede oboseala,stresul și presiunea care o avem la ceas de duel și din cauza cărora facem greșeli grave.

10. Care sunt planurile tale pentru viitor?

Pentru viitorul apropiat să am propia afacere în domeniul gastronomiei.

11. Un mesaj pentru echipă portocalie?

Le mulțumesc pentru că i-am cunoscut, toți sunt minunați! Vă pup! J

Mihai Necula

1.Cum ai descrie experiența Chefi la cuțite în 3 cuvinte?

În 3 cuvinte…este foarte greu..unică, de neegalat, adrenalină.

2. Ce ai invătat despre ține în această competiție? Te-ai surprins în vreun fel?

Ce am invătat despre mine ….cred că trebuia o emisiune de genul.., m-a adus cu picioarele pe pămant…Noi judecăm aparențe sau ceea ce vedem și nu este deloc asa…Am trăit pe propria piele..emoțiile când banda pornea…jurizarea în față șefilor..greutatea de a face o farfurie pe care acasă poate o făceam cu ochii închiși.. m-au făcut pe viitor să am puțin mai multă răbdare înainte de a trage concluzii…și așa voi face. Si…vă mulțumim celor cărora le am făcut viață grea! J Aici mă refer la staff…

3. Ai avum vreo strategie pe tot parcursul emisiunii?

Nu am avut nici o strategie …am fost eu..deși era o competiție..eu câștigul deja îl aveam ..lucram cu Chef Dumitrescu..Cât despre marele premiu..sincer și fără modestie ..dacă eram 1 la 1..îl castigam.

4. Cum te-ai simțit în finală? A fost o presiune mai mare că în mod normal?

DA. Pentru mine personal a fost presiunea foarte mare. Am ales în echipă niște oameni dragi mie..nu neapărat profesioniști..bucătari..dar de care sunt foarte mândru și mă bucur că am reușit să scot afară niște farfurii poate nu demne de o finală..dar consider că au fost farfurii bune. Și emoțiile au fost cu mine de la începutul probei…până după ultimul interviu..a fost frumos.

5. Ce probă din concurs ți-a plăcut cel mai mult?

Cel mai mult mi a plăcut proba când toate echipele au gătit același produs și anume creierul. Atunci s-a văzut după părerea mea cine a fost cel mai bun chef..strateg..și probabil și cea mai bună echipă.

6. Ce ai invătat de la chef Dumitrescu, mentorul tău?

Mi-am readus aminte cum este să lucrezi cu un Chef ..mai ales cu unul care avea deja câștigat respectul că profesionist. Și sper că am fost un elev ascultător și nu am dezamăgit.

7. Care este punctul forțe al echipei din care ai făcut parte?

Punctul forte…hmm..echipa în sine…am fost toți pentru unul și unul pentru toți! Și clar, chef Florin Dumitrescu.

8. Ce ți s-a părut cel mai greu în această competiție? Dar și cel mai frumos?

Nu pot spune greu..nimic nu a fost greu. Și cel mai frumos..am cunoscut niște oameni minunați..printre care se numără și staff-ul ..

9. Ce nu se vede pe micile ecrane în ceea ce privește experiența din bucătăria Chefi la cuțite?

Ce nu se vede…ce nu vedeam nici eu..vedeam un produs finit..pe care îl judecam.. Și atât..dar nu și pașii.. sau dificultătile întâmpinate.. pleci cu o idee și ajungi cu altă la banc…sau se întâmplă efectiv ca ceea ce ai făcut poate de o grămadă de ori acasă acolo să nu îți iasă…Și nu știu dacă este presiunea timpului…adrenalina..frică de a nu greși , dar ceva există și cu siguranță influentează.. acasă judecăm aparențe și atât!

10. Care sunt planurile tale pentru viitor?

Pentru viitor….o să fac ce iubesc..să gătesc..probabil voi deschide un restaurant…nu știu ce îmi rezervă viitorul..! J Știu că va fi frumos și atât.

11.Un mesaj pentru echipa portocalie?

Sunteți niște oameni minunați și mă bucur enorm că am avut șansa să impărtim același platou, aceeași bucătărie și că v-am cunoscut. Sunteți deosebiți!

Ultimele știri