Antena Căutare

„Doamnă, de bună voie și nesilită de nimeni, vă măritați cu Scărlătescu?” Carmen a făcut senzație în juriul „Chefi la cuțite”!

Carmen Ioniță are 43 de ani și a învățat încă de tânără această meserie. 

Carmen Ioniță are 43 de ani și a învățat încă de tânără această meserie.

Este proprietara unui restaurant în Florența și astăzi a venit la „Chefi la cuțite” cu o rețetă de tiramisu.

„Chef Florin este un iubitor al prăjiturilor”

S-a stabilit la Valencia și s-a angajat la un restaurant, chiar dacă nu știa deloc meserie. Cu timpul, concurenta a învățat cum stă treaba în bucătărie și astfel a ajuns să își îndeplinească și visul: să aibă un restaurant împreună cu fiica sa.

Se pare că rețeta a avut succes și concurenta a mers mai departe!

Prieteni la cuțite!

Sebastian Sucală are 39 de ani și este administratotul unei firme din Cluj. Totuși, speră că va câștiga în fața prietenului său.

A venit la „Chefi la cuțite” plin de încredere. A învățat treptat tainele aceste meserii și acum vrea să ajungă mai sus. S-a înscris pe furiș, căci nu e ușor să concurezi împotriva prietenului tău!

Radu Bădean este bucătar în Cluj și a venit să arate că are tot ce îi trebuie pentru a excela în această meserie. Tensiunile sunt mari, dar deznodământul este savuros! Sebastian a greșit preparatul pe alocuri, dar a primit votul chefilor! Nu și prietenul său, însă!

„Voila le caracatiț”! Ionuț i-a impresionat pe chefi cu preparatul său special, dar a și născut discuții aprinse în juri... Doi prieteni se bat la „Chefi la cuțite”! Sebastian și Radu sunt niște adevărați Stan și Bran ai bucătăriei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x