Povești de viață, dar si talente culinare, în sezonul de poveste "Chefi la cuțite". În fața juraților se prezintă, la degustările pe nevăzute, cei mai originali concurenți, toți având drept scop precis să-i impresioneze pe cei trei chefi.
A ajuns în România acum 15 ani, prin niște cunoștințe și și-a găsit primul job la un restaurant chinezesc. Mai apoi și-a deschis propria afacere, tot în domeniul gastronomic și, mai apoi, ți-a găsit și iubirea. A cunoscut o româncă și a fost dragoste la prima vedere. De atunci, nu-și mai vede viața în altă parte.
A gătit limbă de rață, un preparat considerat a fi o delicatesă în bucătăria chinezească. Chefii a nimerit ingredientul de bază: "N-am mâncat în viața mea așa ceva", au mărturisit Scărlătescu și Dumitrescu.
Iar când au făcut cunoștință cu el, s-au arătat cuceriți: "Cum de vorbești așa de bine româna?"