Antena Căutare

Elena, concurenta care-i reduce la tăcere pe chefi: „Cu trei de-o dată nu am încercat niciodată. Nu este una dintre fanteziile mele”

Elena este o casnică mai puțin obișnuită. De ce spunem asta? Pentru că nu a fost decizia sa, ci a fost alegerea soțului său, pilot de meserie. După ce a acceptat să fie soție, partenerul de viață al femeii i-a spus că e momentul să nu mai muncească.

Așa că voluptoasa concurentă gătește doar de amorul artei. A Ales să îi impresioneze pe jurați cu câte o porție de ficăței cu cartofi. Doar că chefii nu par impresionați, ci mai degrabă amuzați. Replicile lor o enervează pe Elena Bulzan, care din spatele ușilor închise îi ia puțin la rost: „Bineee, măăă... Păi ce să știți voi d-astea? Unde ați umblat voi?”.

Întâlnirea cu chefii e impresionantă de ambele părții. Bărbații nu-și pot lua ochii de la nurii blondei, iar replica femeii îi lasă fără cuvinte: „Cu trei de-o dată nu am încercat niciodată. Nu este una dintre fanteziile mele”. Evident, concurenta se gândea la... mănuși!

Hocus-pocus preparatus! Harry Potter a venit la „Chefi la cuțite”: „Nu am prietenă, nu am viață, nu am decât un singur l... El este bărbatul ideal: „Soția mă sună cu două ore înainte de a ajunge acasă și-mi spune ce vrea să mănânce”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x