Serile de luni și marți au fost decisive și au restabilit ordinea la bancurile de lucru ,,Chefi la cuțite”. Dacă semifinala de luni i-a provocat pe bucătari la trei probe succesive, finala a fost un test la foc continuu pentru cei trei calificați.
Viziunea gastronomică a finaliștilor a fost expusă prin dish-uri impecabile ca plating și savoare, realizate cu ajutorul celor mai proaspete ingrediente din cămara Lidl. Silvian Hârâială, Mihai Necula și Andrei Olteanu au pregătit un meniu complet, cu starter, main course și desert, iar cele mai alese cărnuri, cele mai proaspete legume și cele mai ofertante condimente le-au stat la dispoziție în testul decisiv al sezonului patru.
Magia din farfuriile câștigătorului Andrei Olteanu, din echipa verde condusă de chef Bontea, a recompus un meniu echilibrat.
Rafinamentul scoicilor saint-jacques, prospețimea fileului de pește și textura delicioasă a mousse-ului de ciocolată au fost alegerile câștigătoare, însă cămara Lidl le-a oferit celor trei finaliști o gamă largă de ingrediente alese pentru un ultim test al tehnicii și al imaginației.
Urmărește galeria foto de mai sus pentru mai multe fotografii cu preparate!
Chef Cătălin Scărlătescu a sărbătorit gustul tradiției la Alba Iulia! A gătit la ceaun, a purtat haine populare și a apă...