Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Farfuriile câștigătoare ale sezonului patru „Chefi la cuțite”! Cum arată preparatele din marea finală

 
+6 click pentru
galerie

Serile de luni și marți au fost decisive și au restabilit ordinea la bancurile de lucru ,,Chefi la cuțite”. Dacă semifinala de luni i-a provocat pe bucătari la trei probe succesive, finala a fost un test la foc continuu pentru cei trei calificați.

Viziunea gastronomică a finaliștilor a fost expusă prin dish-uri impecabile ca plating și savoare, realizate cu ajutorul celor mai proaspete ingrediente din cămara Lidl.  Silvian Hârâială, Mihai Necula și Andrei Olteanu au pregătit un meniu complet, cu starter, main course și desert, iar cele mai alese cărnuri, cele mai proaspete legume și cele mai ofertante condimente le-au stat la dispoziție în testul decisiv al sezonului patru.

Magia din farfuriile câștigătorului Andrei Olteanu, din echipa verde condusă de chef Bontea, a recompus un meniu echilibrat.

Rafinamentul scoicilor saint-jacques, prospețimea fileului de pește și textura delicioasă a mousse-ului de ciocolată au fost alegerile câștigătoare, însă cămara Lidl le-a oferit celor trei finaliști o gamă largă de ingrediente alese pentru un ultim test al tehnicii și al imaginației.

Urmărește galeria foto de mai sus pentru mai multe fotografii cu preparate!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe