Antena Căutare

Foștii concurenți decid soarta semifinaliștilor „Chefi la cuțite”: „Mereu ne-a fost frică de ei!”

Zi extrem de importantă pentru cei zece bucătari rămași în competiția „Chefi la cuțite” în semifinala celui de-al șaselea sezon, difuzată luni, de la ora 20:00, pe Antena 1. Experiența lor culinară a concurenților va continua în penultima etapă a concursului cu trei probe de foc, ce îi despart de marea finală și de premiul de 30.000 de euro.

Zi extrem de importantă pentru cei zece bucătari rămași în competiția „Chefi la cuțite” în semifinala celui de-al șaselea sezon, difuzată luni, de la ora 20.00, pe Antena 1. Experiența lor culinară a concurenților va continua în penultima etapă a concursului cu trei probe de foc, ce îi despart de marea finală și de premiul de 30.000 de euro.

De luni, cei care au demonstrat că își merită locul din bucătăria „Chefi la cuțite” vor găti pe cont propriu. Battle-urile s-au încheiat, munca de echipă devine o luptă individuală din care doar cei mai talentați vor triumfa: „Simt competiția, simt că pot să fac față. Sunt puternică, am arătat-o. În etapa următoare voi fi și mai puternică decât am fost. Într-o competiție a bărbaților, vreau să fiu prima femeie care câștigă acest concurs, să fiu o deschizătoare de drumuri.”, afirmă Maria Burlacu, concurenta „de aur” din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Luni, cei trei chefi își vor susține concurenții din culise, iar ultimele indicații, ultimele sfaturi și ultimele imbolduri motivaționale pot fi date doar înainte ca Gina să dea startul primei probe.

Foștii concurenți decid soarta semifinaliștilor „Chefi la cuțite”: „Mereu ne-a fost frică de ei!”

Semifinala începe cu mari emoții, nu doar din cauza faptului că presiunea momentului este copleșitoare, cât și din cauza faptului că jurații primei probe sunt cei de care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se tem cel mai mult- foștii concurenți, cei ce au trecut deja prin emoțiile show-ului: „De ei mereu ne-a fost frică. Ei sunt cei mai critici oameni de pe planetă. Uită prin ce au trecut, sau sunt atât de pretențioși în ale mâncării încât votează foarte ciudat.”, mărturisesc chefii. Bogdan Vandici, câștigătorul ultimului sezon „Chefi la cuțite”, alături de Cristina Pavel și Marlena Botezatu, cele două concurente talentate din finala sezonului 5, vor fi doar o parte dintre cei care vor decide soarta bucătarilor în prima probă a semifinalei, difuzată luni seară, pe Antena 1: „Sunt puțin nostalgic, dar totodată încerc să îmi stăpânesc emoțiile și să fiu obiectiv.”, afirmă Bogdan. „Știu deja cum e pe partea cealaltă. E stresant, sunt mulți nervi. Dar și pentru noi este stresant acum.”, a adăugat Cristina.

Mai mult decât atât, tema probei de gătit va crește tensiunea în platoul „Chefi la cuțite” și mai mult: „Prima probă de semifinală ne umple de spume!”, e de părere chef Bontea.

Luni seară, pe Antena 1 vor fi difuzate primele două probe din semifinala show-ului prezentat de Gina Pistol, urmând ca marți, de la 20:00, ediția să debuteze cu ultima probă decisivă de semifinală și să continue cu o ultimă luptă gastronomică de neuitat, finala, care va fi disputată de cei mai talentați trei bucătari. Cine va merge mai departe și în ce culoare va străluci cel de-al șaselea sezon „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor putea afla săptămâna viitoare.

Chef Florin Dumitrescu, într-o ipostază inedită! A fost machiat de fiicele lui. „M-au prins fetele!” - FOTO... Un fost concurent de la emisiunea „Chefi la cuţite" a cucerit Parisul! Francezii dau și 15 euro pentru micii române...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x