Antena Căutare

„It`s My Life”, cu salată de boeuf și pateu de porc! S-a făcut bairam în stilul anilor `80, chiar în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”! Și a ieșit nebunie!

Chef Florin Dumitrescu a pierdut la o partidă de poker și a avut importanta sarcină de a organiza un bairam în stilul anilor `80!

Chef Florin Dumitrescu a pierdut la o partidă de poker și a avut importanta sarcină de a organiza un bairam în stilul anilor `80!

Juratul a avut mare grijă la detalii și de la petrecere nu a lipsit nimic: vinul, nelipsita salată de boeuf, pateul de porc cu pâine, murăturile și multe altele!

Și parcă nu putea să lipsească de la un bairam celebra melodie „It`s My Life” a lui Dr. Alban! În culise lumea a dansat și s-a distrat pe cinste!

Putem spune că chef Florin Dumitrescu se pricepe de minune nu doar la gătit și jurizat, ci și la organizat un bairam de zile mari!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce petrecere a ieșit în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”!

Are doar 15 ani, dar prăjiturește divin! Alex i-a dat gata pe chefi cu desertul său! Și mai are o calitate: seamănă izbi... "Arde, uite cum arde!". Carnea la grătar, "vedeta" primei probe din bootcamp: "Nu aveţi nicio r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x