Antena Căutare

JA-LE pentru Scărlătescu! Echipa mov a fost eliminată: Chef Cătălin pierde orice șansă să câștige sezonul: ”Iar citesc ziarul în finală!”

Va fi o seară unică cu lacrimi, zâmbete, emoții mari și o șansă egală către trofeu. Bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica și creativitatea are cele mai mari șanse să câștige, însă drumul către marele premiu este presărat cu provocări și situații tensionate.

Chef Scărlătescu trece, din nou, printr-o etapă care îl lasă fără cuvinte. Deși a plecat la luptă cu încredere, având trei concurenți în prima probă din semifinală, coordonatorul echipei mov pierde orice speranță la marele titlu al sezonului patru.

Ambii săi concurenți, Bad Angie Dumitrescu și Florin Lazăr, au fost eliminați în ultima probă, jurizată chiar de către cei trei chefi. Notele mici luate de farfuriile celor doi i-au dus în situația de a pleca acasă și de a rata, astfel, finala.

Seara continuă cu lacrimi, zâmbete, emoții mari și șansa către trofeu. Bucătarul care va mixa cel mai bine tehnica și creativitatea are cele mai mari șanse să câștige, însă drumul către marele premiu este presărat cu provocări și situații tensionate.

Juriul "Chefi la Cuțite" a tăiat în carne vie! Chef Florin Dumitrescu are doi oameni în finală... Finala se dă între un verde și doi portocalii. Pe bară stă movul! Chef Dumitrescu urlă de bucurie: "L-am anihilat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x