Antena Căutare

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au trecut prin senzații tari! Ce le-a gătit Bella Santiago: „Nu aveți toate țiglele pe casă”

În ediția 24 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Bella Santiago a decis să își încerce norocul la emisiunea „Chefi la cuțite”, cu un preparat filipinez!

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au trecut prin senzații tari! Ce le-a gătit Bella Santiago: „Nu aveți toate țiglele pe casă” Galerie
Sorin Bontea, jurat al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cântăreața a decis să pregătească în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” o porție de Bicol express, adică o mâncare cu carne și mult ardei iute. Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari!

Văzând numeroșii ardei iuți din farfurie, cei trei jurați și-au dat imediat seama că vor avea de-a face cu senzații tari la nivelul papilelor gustative. Cei mai curajoși au fost Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, aceștia luându-se chiar și la întrecere!

Bella Santiago a gătit o rețetă filipineză la emisiunea Chefi la cuțite

„Mă, eu vreau să vă întreb ceva, am greșit eu cu ceva? E numai ardei iute, ce parfum să simt?! A început să îmi curgă nasul, mi-a luat foc creierul”, a exclamat Sorin Bontea, dezarmat de mâncarea iute din farfurie.

citește și: Cum au reacționat chefii când au văzut-o pe Bella Santiago, de la „X Factor”! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”

„Hai mă să facem concurs, n-ai curaj”, a propus Florin Dumitrescu.

citește și: Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

„Nu sunteți sănătoși, mă jur! Cum să mâncați tot ardeiul ăsta? Doamne ferește, ați luat-o razna! Am luat din cărnița asta și arde ca la nebuni! E gustos, n-am zis că nu, dar cine mănâncă atât de picant e campion. Nu aveți toate țiglele pe casă! I-a transpirat chelia, uite”, a exclamat apoi Sorin Bontea.

„Pe cuvântul meu de onoare, a fost senzațională”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, după ce a mâncat o mare parte din mâncarea pregătită de Bella Santiago, în aceasti ediție a emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bella Santiago, apariție savuroasă în emisiunea „Chefi la cuțite”! Cu cine este căsătorită... Cum au reacționat chefii când au văzut-o pe Bella Santiago, de la „X Factor”! Ce verdict a primit la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x