Antena Căutare

Labă Ionuţ, din comuna Măciuca, a stârnit hohote de râs la Chefi la cuţite! Chef Scărlătescu: "Ar trebui să faci stand up comedy!"

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Bucătar de meserie, în comuna Măciuca,  Ionuț a venit la Chefi la Cuțite pentru a-i impresiona pe cei trei jurați. Ionuț este bucătar din anul 2004 și a muncit zece ani în Spania.

Chefi la Cuțite, Sezon 7, Ediția 10. Bucătar de meserie, în comuna Măciuca, Ionuț a venit la Chefi la Cuțite pentru a-i impresiona pe cei trei jurați. Ionuț este bucătar din anul 2004 și a muncit zece ani în Spania.

„Eu știu de unde este rețeta asta. E o rețetă care s-a servit la revelionul din 1925, la Casa Regală a Marii Britanii. Asta e istorie în farfurie.”

Citește și: Cum se face cea mai simplă rețetă de file de somon cu cartofi și sos de muștar cu miere! Un deliciu de milioane, în doar 30 de minute

Cei treci chefi i-au recomandat concurentului să se apuce de stand-up comedy, după ce acesta i-a amuzat în momentul jurizării. „Băi, tu trebuie să faci stand-up comedy” , a spus chef Florin Dumitrescu.

Irinel Columbeanu, surpriză uriașă la Chefi la cuţite! Chef Bontea: "Nu mă aşteptam la asta!"... "Cuza" Mihai Ilie i-a impresionat, din nou, pe chefi cu un preparat surpriză! A creat un desert în formă de li...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x