Antena Căutare

Monsieur Bontea, marele câștigător al probei! ”Băi, schelălăiai și acum te dai rotund cu farfuria ta?” Chef Sorin, ”călcat pe cap” de ceilalți

După ce s-a lăsat cu emoții, blocaje, tensiuni, dar și farfurii extrem de interesante, prima probă și-a decis câștigătorul: Chef Bontea și echipa verde obțin opt farfurii!

După ce s-a lăsat cu emoții, blocaje, tensiuni, dar și farfurii extrem de interesante, prima probă și-a decis câștigătorul: Chef Bontea și echipa verde obțin opt farfurii!

Astfel, scapă de duel, în stil elegant, franțuzesc, precum mâncarea ce le-a servit-o juraților de astăzi, somelierii.

Deși n-a fost deloc mulțumit de ce a ieșit, Bontea și echipa sa au făcut o figură bună în fața degustătorilor, care au apreciat preparatele.

Banda le-a dat din nou cele mai mari emoții echipei, care au așteptat cu sufletul la gură rezultatul: echipa portocalie e din nou la duel și riscă să mai piardă un membru, cel de-al treilea. Scărlătescu e și el îngrijorat, dar se ține tare: vrea ca echipa să-i rămână completă.

Proba individuală începe!

Verzii clachează! Chef Bontea se ia cu mânile de cap și începe să urle: ”Piure de carfofi faci, mă? Unde am ajuns!! Gust... ”Mareșalul” Bontea, tratat cu... spatele de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: ”Nu mai suntem prieteni! Tu știi c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x