Chefi la cuțite

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Un fost concurent de la emisiunea „Chefi la cuţite" a cucerit Parisul! Francezii dau și 15 euro pentru micii românești

 

Un restaurant românesc a cucerit capitala mondială a gastronomiei! Un fost concurent din emisiunea „Chefi la cuțite” face senzație la Paris cu preparatele sale!

Ovidiu Malisevschi i-a sedus pe francezi cu reţete tradiţionale. Micii, sarmalele, ciorba şi mămăliga se află acum pe buzele celor mai pretenţioşi clienţi ai planetei. 

Pe o străduţă din centrul Parisului, într-o clădire veche tipic franţuzească, un nou restaurant cu nume şi meniu românesc face furori. Revista Vogue l-a inclus în topul celor mai bune localuri ale momentului.

În spatele acestui succes, se află trei români. Proprietara localului şi cei doi bucătari-şefi. Unul dintre ei este Ovidiu Malisevschi, fost concurent „Chefi la cuţite”.

Până să se întoarcă în România, bucătarul îi cucereşte pe francezi cu preparate româneşti reinventate. Într-un decor fermecător, cu fotolii din catifea, covoare tradiţionale şi tacâmuri din porţelan, Ovidiu îşi serveşte clienţii cu mici, mămăligă cu brânză şi sarmale pe care le ridică la rang de artă.

Pentru o porţie de zacuscă, francezii plătesc 7 euro. Iar pentru micii româneşti lasă în restaurant şi câte 15 euro. Pentru Ovidiu, succesul vine după mari emoţii în platoul „Chefi la cuţite”!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI