Antena Căutare

Un fost concurent de la emisiunea „Chefi la cuţite" a cucerit Parisul! Francezii dau și 15 euro pentru micii românești

Un restaurant românesc a cucerit capitala mondială a gastronomiei! Un fost concurent din emisiunea „Chefi la cuțite” face senzație la Paris cu preparatele sale!

Un restaurant românesc a cucerit capitala mondială a gastronomiei! Un fost concurent din emisiunea „Chefi la cuțite” face senzație la Paris cu preparatele sale!

Ovidiu Malisevschi i-a sedus pe francezi cu reţete tradiţionale. Micii, sarmalele, ciorba şi mămăliga se află acum pe buzele celor mai pretenţioşi clienţi ai planetei.

Pe o străduţă din centrul Parisului, într-o clădire veche tipic franţuzească, un nou restaurant cu nume şi meniu românesc face furori. Revista Vogue l-a inclus în topul celor mai bune localuri ale momentului.

În spatele acestui succes, se află trei români. Proprietara localului şi cei doi bucătari-şefi. Unul dintre ei este Ovidiu Malisevschi, fost concurent „Chefi la cuţite”.

Până să se întoarcă în România, bucătarul îi cucereşte pe francezi cu preparate româneşti reinventate. Într-un decor fermecător, cu fotolii din catifea, covoare tradiţionale şi tacâmuri din porţelan, Ovidiu îşi serveşte clienţii cu mici, mămăligă cu brânză şi sarmale pe care le ridică la rang de artă.

Pentru o porţie de zacuscă, francezii plătesc 7 euro. Iar pentru micii româneşti lasă în restaurant şi câte 15 euro. Pentru Ovidiu, succesul vine după mari emoţii în platoul „Chefi la cuţite”!

Foștii concurenți decid soarta semifinaliștilor „Chefi la cuțite”: „Mereu ne-a fost frică de ei!”... Chef Bontea: „Prima probă de semifinală ne umple de spume!” Nervii ating cote maxime în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x