Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Regal muzical de zile mari pentru chefi! ”Florile Dumitrene” și gătesc, și cântă, și iubesc: ”Mândre-s dumitrenșile, măi dorule, ca și vara florileee”

 

Jurații vor avea parte de numeroase delicii sub cloșuri, însă nimic nu a putut concura cu apariția autentică, pură și plină de spirit tradițional românesc a doamnelor din ansamblul ”Florile Dumitrene”.

Au venit tocmai din județul Bistrița și le-au oferit, pe rând, juraților preparate specifice culturii noastre românești, făcute după rețete care datează de mai bine de jumătate de veac.

Ultimele intrate în concurs, mamă și fiică, concurentele au pus în fața juraților colțunași făcuți după o rețetă veche, cu un gust desăvârșit. 

Până să apuce să jurizeze, platoul s-a umplut de prezențe care mai de care mai talentate. Florinele Dumitrene au oferit celor trei chefi un regal muzical de zile mari, care le-a ajuns la suflet.

 Mai mult decât atât, cea mai tânără dintre ele a pus ochii pe cel mai curtat burlacul al juriului. Evident, pe Scărlătescu

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe