Antena Căutare

Roxana Blenche, declarație de dragoste pentru iubitul ei. Ce i-a transmis cu ocazia zilei de naștere

Roxana Blenche a fost una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite concurente din seozonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Roxana Blenche a publicat pe Instagram o imagine cu iubitul ei, Cătălin
Chiar și după ce sezonul 8 Chefi la cuțite s-a terminat, Roxana a rămas în atenția publicului | Instagram

Ea a intrat încrezătoare în propriile forțe și a spus încă de la început că vrea să fie prima femeie care câștigă marele trofeu al show-ului culinar.

Roxana s-a remarcat încă de la început în ochii Chefilor cu preparatele ei gustoase și apetisante. Tânăra a făcut parte la început din echipa lui Chef Scărlătescu, dar mai apoi Florin Dumitrescu a luat-o în echipa sa după ce și-a dat seama cât talent are în bucătărie și după ce a folosit o amuletă.

Roxana Blenche, declarație de dragoste pentru iubitul ei

Chiar și după ce sezonul 8 Chefi la cuțite s-a terminat, Roxana a rămas în atenția publicului. Ea este extrem de activă pe rețelele de socializare, iar fiecare postare este extrem de apreciată pentru că oamenii sunt curioși să afle cum își va duce pasiunea pentru cooking mai departe.

Recent, Roxana le-a arătat fanilor o imagine în care apare alături de iubitul ei, Cătălin. Este vorba despre o fotografie cu cei doi prin care fosta concurentă Chefi la cuțite îi urează partenerului ei la mulți ani. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au văzut rapid imaginea și i-au felicitat pentru relația frumoasă pe care o au și i-au transmis și ei lui Cătălin cele mai sincere urări.

Bărbatul a susținut-o enorm pe Roxana în timpul competiției, mai ales că îi înțelege foarte bine pasiunea.

Citește și: Ce face Roxana Blenche, după emisiunea „Chefi la cuțite”! Detalii despre fosta concurentă


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Cine este Roxana Blenche, fosta concurentă Chefi la cuțite

În interviul de prezentare, Roxana Blenche a dezvăluit ce meserie are de fapt și cum a ajuns să își descopere pasiunea pentru bucătărie.

Tânăra a spus că primul pas spre perfecționare a fost atunci când sora sa a auzit într-o zi că Michael Pascale, câștigătorul „Iadul bucătarilor”, își deschide un restaurant în Baia Mare. Atunci și-a dat seama că aceea este șansa ei de a se afirma și de a vedea care este nivelul la care poate ajunge cu pasiunea sa.

Citește și: Cum arăta Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” cu păr blond și breton! Imagini cu prima sa apariție la Antena 1

După un drum presărat cu multe dezamăgiri, Roxana a ajuns bucătar chef la numai 23 de ani, într-un restaurant din Brașov.

Concurenta a reușit să ajungă până în finala sezonului 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, acolo unde i-a avut drept rivali pe Maria Șandru și pe Ionuț Belei din echipa lui Sorin Bontea.

Sezonul 9 Chefi la cuțite a debutat în forță pe data de 28 februarie, la Antena 1. Emisiunea o poți urmări duminică, luni și marți, de la 20:30.

Debut în forță pentru noul sezon Chefi la cuțite. Emisiunea a fost lider de audiență pe publicul comercial... Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raluca Mihail, impresara celor de la Iris, i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x