Antena Căutare

Se anunță noi reguli în sezonul 14 Chefi la cuțite. Ce declarații au făcut chefii, după ce au început filmările show-ului culinar

Filmările pentru sezonul 14 Chefi la cuțite au început. Se anunță o competiție aprigă și noi reguli. Jurații abia așteaptă să își formeze echipele și să vadă cine o să obțină victoria de data aceasta.

Galerie
Filmările pentru sezonul 14 Chefi la cuțite au început. Se anunță o competiție aprigă și noi reguli | Antena 1

Veste mare pentru fanii Chefi la cuțite. Filmările show-ului culinar au început, iar jurații se află pe platourile de filmare unde au ocazia să deguste din preparatele concurenților. Noul sezon aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor preparate de senzație, momente inedite și reguli noi.

Tensiunile au atins deja cote maxime, iar jurații sunt mai pregătiți ca niciodată să termine sezonul 14 cu un câștigător. Rivalitatea dintre chefi a ieșit la iveală încă de la primele ediții ale show-ului culinar pe care publicul le așteaptă pe micile ecrane ale televizoarelor.

Citește și: Chef Orlando Zaharia a făcut senzație în trafic! Cum a apărut pe străzi, chiar înainte de noul sezon Chefi la cuțite

„În fiecare dimineaţă, când ne întâlnim la machiaj, se vorbeşte despre amulete, despre concurenţi, despre cine are cuţitul de aur, despre cine o să câştige sezonul ăsta. O să fie un sezon arzător!”, a mărturisit Irina Fodor, potrivit observatornews.ro.

Articolul continuă după reclamă

Ce declarații au făcut jurații despre sezonul 14 Chefi la cuțite, după ce au început filmările pentru show-ul culinar

Sezonul 14 Chefi la cuțite a pregătit foarte multe surprize pentru telespectatori. Vor exista amulete ce vor pune în dificultate pe toată lumea, jocuri care vor amuza copios oamenii de acasă, dar și situații tensionate.

„Ştim unde să lovim. E o tensiune maximă aici. Se simte mult mai mare tensiunea sezonul ăsta. e la cote maxime. Spun şi pe pielea mea, eu o simt”, a mai dezvăluit chef Ștefan Popescu, conform sursei citate mai sus.

„Suntem deja cu cuţitele super ascuţite! E o energie imensă”, l-a completat chef Richard Abou Zaki.

Citește și: Cum a reacționat chef Richard Abou Zaki când a gustat pentru prima oară mici. Ce a putut să facă juratul Chefi la cuțite

„Preparatele au început să vină pe bandă, pe această bandă minunată. Sunt din ce în ce mai multe indicii că acest sezon va fi şi mai incendiar, cu preparate şi mai deosebite, cu poveşti şi mai mişto”, a spus și chef Orlando Zaharia.

Jurații au degustat deja sute de preparate ale concurenților din sezonul 14 Chefi la cuțite. Așadar, aceștia sunt la un pas să își formeze echipele, motiv pentru care strategiile nu au întârziat să își facă apariția pe platoul de filmare al show-ului culinar.

„Ar fi normal să câştig eu sezonul ăsta pentru faptul că iau un avion, vin aici, o mie de chestii. Sezonul ăsta nu poate să mi-l fure niciunul”, a mai zis chef Richard Abou Zaki, vizibil încrezător în concurenții pe care urmează să-i aleagă la el în echipă.

Sezonul 14 din Chefi la Cuţite revine din toamnă pe micile ecrane ale publicului. Cu multe surprize, jocuri de amuletă, tensiune și o regulă nouă pentru chefi care va ridica temperatura întregului show.

Cine a câștigat sezonul 13 Chefi la cuțite

Sezonul 13 din Chefi la cuțite a fost câștigat de Mihai Dragomir, concurentul din echipa lui chef Alexandru Sautner. Toți cei trei jurați au avut un reprezentant în Marea Finală a show-ului culinar, însă doar un singur concurent a plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x